Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrijte kako od mračnog potkrovlja napraviti svijetao i prostran dom

Foto: Promo
1/3
PR
Autor
PR članak
30.06.2023.
u 15:29

Tondach krovni prozori za omiljeni kutak u vašem domu

Potkrovlje često definiramo kao mračan prostor bez puno mogućnosti i prirodnog svjetla. Mračna potkrovlja mogu biti neiskorišteni prostori u kući, ali uz pomoć krovnih prozora, mogu se pretvoriti u svijetao i prostran prostor koji će postati omiljeni kutak u vašem domu.  

Često, u svom domu imamo tavan ili neuređeno potkrovlje koje ne znamo kako iskoristiti, a zapravo nam taj dodatni prostor može odlično poslužiti kao dodatna prostorija ili radna soba ako iskoristimo njegov puni potencijal. Prvo, važno je odabrati pravi krovni prozor za vaše potkrovlje. Veliki krovni prozori omogućuju više svjetla i stvaraju osjećaj otvorenosti. Također, krovni prozori s mogućnošću otvaranja pružaju svjež zrak i ventilaciju. Tondach krovni prozori tvrtke Wienerberger savršeno će se uklopiti u dizajn svakog krova. Sljedeći korak je odabrati pravu poziciju za krovne prozore. Ako se želite zaštititi od previše sunca, najbolje je postaviti krovne prozore na sjevernu stranu krova, a ako želite maksimalnu količinu sunčeve svjetlosti, postavite ih na južnu stranu krova. Za dodatnu svjetlost, uvijek možete instalirati i svjetlosne tunele koji će usmjeravati svjetlost kroz cijevi i donijeti svjetlost u tamne dijelove vašeg potkrovlja. 

Odaberite model prozora koji će ispuniti sve vaše kriterije te odgovarati dizajnu vašeg doma. Što veći prozor ugradite, više će prirodne svjetlosti biti u prostoriji. Za optimalnu količinu svjetla preporuka je da staklena površina čini najmanje 15-20% ukupne površine poda. Ugrađujete li prozore iznad visine glave, odaberite laminirano staklo koje ima plastičnu membranu postavljenu između dvije staklene ploče, a koja štiti od mogućih oštećenja te zadržava krhotine stakla u slučaju loma. Za smanjene gubitke topline i veću energetsku učinkovitost, odaberite troslojno staklo. Smanjite nepotrebne gubitke topline uz prozore s trostrukim termo izoliranim staklom i setom toplinske izolacije koji poboljšavaju energetsku učinkovitost i utječu na smanjenje troškova. Uz današnju tehnologiju, nema potrebe za ustajalim i ručnim namještanjem prozora ili roleta. U Wienerbergeru, Tondachovi prozori imaju najnoviju tehnologiju i omogućuju upravljanje uz pomoć daljinskog upravljača. 

Wienerberger nudi raznolik asortiman Tondach krovnih prozora kako biste mogli odabrati model koji najviše pristaje vašem domu. Bitno je voditi brigu o izgledu kako bi se krovni prozor uklopio u dizajn vašeg interijera te eksterijera. U asortimanu je dostupno čak šest različitih modela krovnih prozora, svaki u šest različitih dimenzija kako bi svatko pronašao krovni prozor po vlastitim željama. Osim kvalitete i funkcionalnog dizajna, Wienerberger prilikom kupnje Tondach krovnih prozora, osigurava jamstvo na 10 godina na prozor i 20 godina na staklo. Kvaliteta ovih prozora je zajamčena jer su proizvodi izrađeni od drva bora koje je vakuumski impregnirano i presvučeno akrilnim lakom. Ako ste u potrazi za krovnim prozorom uz pomoć kojeg ćete racionalno štedjeti energiju, osigurati značajnu uštedu toplinske energije i stvoriti prostor pun prirodnog svjetla i funkcionalnog dizajna, izaberite Tondach krovne prozore tvrtke Wienerberger.  

Inspirirajte se uz beskonačne mogućnosti Tondach krovnih prozora i izaberite pametno i funkcionalno rješenje za svoje potkrovlje! Posjetite Wienerberger web stranicu Tondach krovni prozori-Wienerberger te kontaktirajte njihovu tehničku i prodajnu podršku koja vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i savjete.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?