Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A TEK JE OBNOVILI

Otklizao dio Jadranske magistrale, cesta završila u provaliji!

Odron magistrale
Foto: Domagoj Vranješ/Dalmacija Danas
1/5
08.05.2019.
u 17:47

Na dijelu Jadranske magistrale između Makarske i Podgore došlo je do odrona dijela ceste zbog čega je promet na neko vrijeme bio obustavljen

Na zapadnom ulazu u Podgoru na državnoj cesti D8 došlo je do klizišta zbog čega je na određeno vrijeme cesta zatvorena za promet, prenosi Dalmacija Danas.

Slobodna Dalmacija piše da se na ovaj dio ceste sumnjalo još prije tjedan dana kada su se vidjeli promjene koje su sugerirale "potonuće" ceste. Ipak, o klizištu se nije razmišljalo već su mislili da se radi samo napuknuću ceste.

Osim toga, spominje se kako su svemu kumovale obilne kiše koje su pojačale podzemne vode koje su naposljetku i stvorile odron.

Foto: Domagoj Vranješ/Dalmacija Danas

Komentara 11

HR
hrUsrcu
17:49 08.05.2019.

pitajte pusicku kako je do toga moglo doci - na kamenitoj podlozi?

FR
franjo
18:26 08.05.2019.

A nu’ čuda i mirakule.

CH
chemica
18:17 08.05.2019.

Napravio je drug Tita, još prije pola stoljeća, a ovi je nisu u stanju ni održavati. Ono, spontano i slučajno je otpuhaše bujice tek obnovljenu. Kao i nasip kod Gunje. Samo od sebe, nakon što se na sve moguće funkcijee uhljebilo likove nesposobne za samostalan život. I onda takvi grade nasipe i održavaju ceste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije