Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA AIRLINES
Povratak na članak

Otkazano već 180 letova

Održavanje dvaju zrakoplova Dash produljeno je zbog nepredviđenih radova, a unajmljenim avionima obavljeno je 106 letova.

Komentari 4

OB
ObrenM
08:01 17.05.2018.

Ma ne mogu vjerovati.Casna uhljebnicka uprava je prije par dana izjavila,da piloti i osoblje ne govore istinu-sve je u najboljem redu(kao i u nasoj vladi).

VL
ZP
zpadjen
09:54 17.05.2018.

Jasmin Bajić pitao Ivana i Tenu Mišetić što da radi, a oni mu rekli da sazove tiskovnu konferenciju. Pokajnik u aferi FIMA Media, politički kameleon Mišetić, tako i dalje upravlja CTNom i traži da mu isplate 2 milijuna kuna odštete?? Jer je premalo uzeo spram dr Darko Prbežca!! Sarajlija Jasmin Burek,koji zanat naučio na najgore organiziranim OI u povijesti, ZOI 84, tako nastavlja gdje Mišetić stao. Čekamo i Tedeschi Montana sendviče na avionima CTN! Lex Croatia Airlines. Bože dragi, spasi nas Bezbožnih Mišetića,Bajića,Tatalovića,Prebežića, Vrdoljakića i budućih uhljeba CROATIA AIRLINESa. Bohutinski, ovo nije dovoljno istraživački tekst!!

VL
KA
KaraMarko
09:39 17.05.2018.

CA kompanija sa 2 zrakomlata...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.