Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLETERNIČKI PROSVJED
Povratak na članak

Otkaz ugovora donijet ću gubitak 60 radnih mjesta

Zbog otkazivanja ugovora tvrtki Ceste iz Slavonskog Broda u Pleternici je nastavljen prosvjed njihovih djelatnika sa kamionima.

Komentari 9

AI
aids
20:45 31.10.2011.

ja sam osjetio pomoč ovih povjerenika sindikalni i pravnika, nedajbože takve brige i njihove dobrote poznate u slučaju Mijo Veneers Oprisavci....

VL
IV
Ivekivek
20:37 31.10.2011.

Ti brođani si umislili da su jedini na svijetu koji mogu održavati ceste.........???? Lijepo će se raspisati natječaj pa neka se jave...ako budu najpovoljniji...neka im posla..... Teško je naučiti raditi te monopolske firme da rade po tržišnim principima. Višegodišnji ugovoror o održavanju...svašta.....

VL
IV
Ivekivek
21:23 31.10.2011.

Zaboravili su reći da su taj višegodišnji ugovor sklopili sa zecom...mogu mu se ići žaliti u lepoglavu.....

VL
Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
09:51 01.11.2011.

za ivekivek@bilo kako bilo sa kime god da su potpisali ugovor tog zeca si ti do jučer podržavao kao danas npr.ronka ili lucića a sutra ćeš i njih pljuvati na području cijele slavonije ako itko izvodi te radove kvalitetno ii uredno ja misli da su to ti brođani a što se spominje nekakav asfalt do nekih vikendica ja sam 100% uvjeren da je to istina da su to tražili pojedinci od njih dakle kako god ovdje uskok ima posla da pomete svu ovu ološ u požeštini što nas drži u siromaštvu i crpi svaku kap naše krvi pa prema tome dečkima iz broda dajem punu podršku u njihovim prosvjedima dečki zablokirajte pleternicu tražite svoje i ja vas podržavam nedajte se tim hoštaplerima da vas izbace jer dosta nam je tiranije od strane pojedinaca u požeštini!!!!

VL
RO
rotten
18:49 01.11.2011.

to su napravili i sa vodoprivredom u pož.županiji prvo je rasturili pa presoflex preuzeo ...modus operandi je tu a i glavni akteri sa operativom se nisu promijenili a koga je briga za radnike

VL
LU
lutomirski
07:54 02.11.2011.

sta to ima veze 60 mjesta manje ili vise, pa zbog toga netrebate sada sjednicu drzati.....

VL
PA
passat
12:47 02.11.2011.

U požegi dok je ZEC radio bilo je posla za sve a sada kako su ljige na vlasti u gradu Ronko,a u županiji Aladrović neradi nitko osim sakupljaća boca to vam je stvarnost Požege nabijem na k...c i Ronka i Aladrovića a vi glasajte za njih pa čete pušiti 4 godine još.

VL
PA
padobranacn
14:49 02.11.2011.

A sta se bune kad nerade kako treba, ljetos dok je bilo kosnja javnih povrsina i odvodnih kanala isti ti radnici nisu odrzavali kako treba vec napreskokce kosili ispred moje kuce su preskocili i ostavili meni da ja kosim javnu povrsinu e pa dragi moji radite kako treba ili nemojte raditi a sad se bunite da vam nisu produzili ugovor.

VL
LU
lutomirski
08:31 07.11.2011.

Nastavljam bez velikih nadanja i ambicija. Svjestan sam da ne mogu promijeniti državu, ali mogu preseliti u drugu. To ne isključujem, jer otkud mi pravo ostaviti moju djecu da vraćaju tuđe dugove. Kada bih otišao u Australiju, vjerujte, ja bih za tri godine bio bogat čovjek. Ovdje nema buducnosti, nemogu ja jos 20 godina cekati da se drzava eventualno promjeni...!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.