Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izudarao je po glavi

Otišla slaviti rođendan, a dečko joj bebu pretukao nasmrt

britanska policija
Reuters/PIXSELL
24.04.2013.
u 16:24

Ben Raftery (21) "prisilno je i više puta'' udario Roxie Jo-Anne Archer u ožujku prošle godine, a njezina majka obaviještena je o njenoj smrti tek nakon povratka u Veliku Britaniju iz New Yorka

Djevojčicu staru 23-mjeseca pretukao je dečko njezine majke koja je u vrijeme brutalnog napada otputovala u New York da bi proslavila 21. rođendan.

BBC piše da je ubojica Ben Raftery (21) "prisilno i više puta'' po glavi udario Roxie Jo-Anne Archer u ožujku prošle godine. Potvrdio je to sud u Manchesteru na početku procesa protiv Rafteryja koji se izjasnio nedužnim. On je u vrijeme ubojstva boravio u domu ubijene djevojčice u Ashton-Under-Lyneu. Njena majka Sophie obaviještena je o smrti djevojčice tek nakon povratka u Veliku Britaniju.

>>Velika Britanija: Paralizirani 58- godišnjak traži pravo na smrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije