Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Otišla liječniku zbog bolova u uhu, a onda su u njemu pronašli nešto jezivo

uho, uhobolja
Thinkstock
05.05.2017.
u 10:05

Angela Colborn iz Wallington na jugu Londona osjetila je da joj se nešto miče u uhu pa je posjetila doktora

Zbog jakih bolova u uhu, Angela Colborn iz Wallington na jugu Londona, otišla je kod liječnika. No, kada joj je liječnik rekao što je razlog njezine uhobolje, šokirala se. U uho joj se, naime, 'doselio' pauk koji je ondje živio cijeli tjedan.

Nakon što je posjetila liječnika, on joj je rekao da odmah ide na hitni prijem.

– Pomislila sam da je nešto ekstremno čim su mi rekli da idem, znala sam da je nešto unutra jer sam mogla osjetiti da se miče. Dok sam čekala red na hitnoj bilo mi je užasno jer sam stalno imala osjećaj da hoda unutra, a ja nisam mogla ništa učiniti osim sjediti i čekati – ispričala je ona.

No, kada ju je medicinska sestra primila,. pogledala joj je ušni kanal i rekla da nema ništa unutra.

– Htjela sam otići, no opet sam osjetila da se nešto miče pa sam joj rekla neka pogleda ponovno. Ona ni tada nije ništa vidjela, no onda je došao doktor koji me polegao i kada je pogledao unutra ugledao je pauka. Odmah sam mu rekla neka ga vadi van – kazala je ova majka dvoje djece.

Kako je pauk dospio u njezino uho ne zna, ali pretpostavlja da se zavukao u njezinu kosu pa tako došao do uha. Zbog ovog iskustva sada svaku večer provjerava jastuk na kojem spava, no nije odustala od kampiranja na koje će ići ovoga vikenda. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije