Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZETOVSKA ULICA
Povratak na članak

'Oteli su nam cure pa smo im bušili gume, ali smo ih zavoljeli'

Žitelji Vida, drevne narone, jedini na svijetu posvetili ulicu svojim zetovima

Komentari 11

PR
prigorka
00:49 06.12.2018.

bravo zetovi ,zasluzili ste ulicu,da nema vas mozda nebi bilo ni ulice, cure bi se udalale I otisle u drugo mjesto

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:44 05.12.2018.

U ono vrijeme ( nije čitanje iz biblije ) nek ondašnje YU, dečki stari mladići koji se nisu ženili il nisu mogli nać curu koju bi uzeli išli su autobusom ( uhodano bilo ) u Zadarsko zaleđe dole oko Benkovca i tu provodili vikend sa Srpkinjama ( to je tako nije provokacija , zaostali kraj ) i ako je sve bilo ok a većini je bilo uzimali su ih i eto tu kod mene i dan danas žive .. jest da je u počecima balvan revolucije i njima puklo u glavu da su ugrožene a vjerujte zaseok same 3 kuće,žive duše nema kakva ugroženost al s vremenom se smirile i sad ustaške kune fino dođu a jedna bogme i katoličkoj crkvi služi ( bit će preko veze valjda ) ?

VL
KO
konoplja
07:31 06.12.2018.

Žene nisu vaše vlasništvo, ako želi muškarca iz drugog sela koji nije krkan i koji ne misli da ju posjeduje tko ste vi da im to branite? Krkani sa kamena!

VL
Avatar Stasicotta
Stasicotta
00:25 06.12.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==> www.3xDate.top

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.