Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U SOLINU
Povratak na članak

Otac ubijenog Emila: 'Odlukom da se Ivana brani sa slobode ubili su i mene'

Osumnjičena za ubojstvo i žrtva živjeli su u prizemlju obiteljske kuće, dok je otac živio na katu.

Komentari 2

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:58 16.11.2019.

sramota

VL
DU
Deleted user
10:57 16.11.2019.

Nevjerovatna prica, ali u duhu hrvatskog pravosuđa koje ne funkcionira. U Hrvatskoj je moguce da sve ide u prilog jednoj strani u sporu, da je pravno sve kako zakon propisuje, a da stranaka izgubi spor ili pak da se postupak oteze u beskonacnost. Najstrasnije je kada vas odvjetnik upozori:Ne zaboravi te da ste u Hrvatskoj i nismo sigurnu u pravicnu presudu! Vlada o tome ne govori, a da ne kazemo da nista ne radi. Ministar pravosuđa se ponasa kao da se to njega ne tice. A Predsjednika Sabora to ne brine. Za Predsjednici to nije tema o stanju nacije. Katastrofa je sto je jos jedan mladi zivot izgubljen, drugi je u stanju rasula, a koleteralno smo svi u opasnosti i neizvjesnosti da I sami postanemo zrtva i ljudi i beskrupolozne birokracije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.