Naslovnica Vijesti Svijet

Otac u Njemačkoj optužen za 800 zlostavljanja svojih kćeri

Čovjek je optužen jer je u više navrata između 2012. i 2018.,  zlostavljao svoje dvije kćeri kojie su sada u dobi od 12 i 14 godina.
14. kolovoza 2018. u 20:23 4 komentara 1109 prikaza
Ilustracija
Foto: Thinkstock

Muškarac iz njemačke pokrajine Tiringije optužen je za seksualno zlostavljanje svojih kćeri, čak 800 puta u razdoblju od šest godina.

Berrin Tahi i Christian Lais MONSTRUOZNI RODITELJI Seksualno zlostavljali sina i prodali ga na darknetu, dobili 12 godina zatvora

Javni tužitelj u gradu Muehlhausenu podignuo je optužnicu protiv 43-godišnjaka, objavio je glasnogovornik u utorak. Čovjek je optužen jer je u više navrata između 2012. i 2018.,  zlostavljao svoje dvije kćeri kojie su sada u dobi od 12 i 14 godina.

Vjeruje se da je mlađa djevojčica svojoj majci otkrila zlostavljanje u ožujku, koja je onda obavijestila i policiju. Optuženi otac bio je uhićen na radnom mjestu nedugo nakon dojave i sada je  u pritvoru.

Papa Franjo Zbog pedofilije Papa izbacio fra Gracijana Gašperova koji je priznao seksualno zlostavljanje mladića

Javni tužitelj potvrdio je da je otac priznao većinu optužbi, no ne priznaje nasilničko ponašanje. Istražitelji pretpostavljaju da su se zlostavljanja događaja jednom ili dvaput tjedno, a majka kaže kako ništa vezano za zlostavljanje nije primijetila.

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas

  • KaraMarko:

    Sto ovekivati od polupanih svaba...

  • ObrenM:

    Istambulska stiti nejaku suprugu od prikrivanja zlocina.Vjerovatno ce joj BABE i ostala olos priteci u pomoc.

  • Somelier:

    Može biti svašta. Samo nije pokraina Tiringija nego Thüringen.