Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u zagrebu
Povratak na članak

Otac: Čuli smo da se oženio, ali suprugu nismo vidjeli

Klement Horvat: Neopraštanje je izvor fizičkih i duhovnih bolesti

Komentari 14

DU
Deleted user
08:29 06.02.2014.

Zbog čega posebno isticati da je bivši svećenik, tko ga je zaredio i ostalo. Kada vodoinstalater nekoga ubije nigdje ne piše vodoinstalater ubio ženu. Izgleda da pojedine profesije treba posebno izlagati.

VL
IL
ilijan
09:18 06.02.2014.

zbog čega se uvjek posebno naglašava ako je bivši branitelj ili netko iz redova crkve napravio neki prestup, a svi drugi su pošteđeni takvih etiketiranja...?????

VL
AM
amarila
11:54 06.02.2014.

Ovo sto je napravio je dokaz slabog karaktera! Mogao se te dosadne babe rjesiti na sto drugih nacina a ne ubistvom.

VL
AC
acer
08:26 06.02.2014.

Zašto je ovo prva vijest? Koga to zanima?

VL
VI
virtuozo
10:58 06.02.2014.

Ljudi moji imamo problem. Čin ovog nesretnika je za svaku osudu ali ovaj stravični niz sličnih zločina ipak ima svoj osnovni uzrok. Ko želi pročitati moje komentare od prije par dana na ovom portalu sve će mu biti jasno. Muškarci su kod nas puno više flustrirani kad ga partnerica ostavi jer im je znatno teže naći drugu nego što je ženama naći drugoga. To je zbog toga što smo u zadnih 25 godina (dok smo ratovali i nakon toga se zabavljali pričama o partizanima, ustašama i četnicima) ostali bez nekoliko stotina tisuća mladenki, tj iste su zbrisale preko granice te se poudale za švabe, talijane ili engleze, ili su na neki drugi način se infiltrirale u tamošnje društvo. Nekome je možda neugodno pričati o tome i priznati pravu istinu,ali tako stvari stoje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.