Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Otkad ih to učimo?'

Otac poludio kada je vidio što u školi učenicima predlažu umjesto seksa

tinejdžeri
Foto: Getty Images
1/2
22.02.2020.
u 19:48

Riječ je o popisu '101 stvari koje možete pokazati nekome koga volite umjesto seksa', no sadržaj u njemu nije tako nevin kao naslov

Otac iz Wigana u Engleskoj ostao je u šoku kada je njegova 14-godišnja kći donijela kući knjižicu o seksualnoj edukaciji koju su dobili u školi.

Ona je prvo knjižicu dala svojoj majci Stacey Larkin, no žena je ostala u šoku pa je sadržaj predala svome suprugu Carlu Lawrenceu da odluči što s njime učiniti.

Riječ je, između ostaloga, o popisu '101 stvari koje možete pokazati nekome koga volite umjesto seksa', no sadržaj u njemu nije tako nevin kao naslov.

Na popisu se nalazi nekoliko stvari koje su poprilično neprimjerene, pogotovo za srednjoškolce pa se otac odmah požalio vodstvu Srednje škole Shevington u Wiganu.

Kao alternativu seksu, autori knjižice su predložili sisanje nožnih prstiju, grickanje ušiju, vožnju ljubavnim čamcem, kupovanje donjeg rublja i predlaganje braka.

Otac je ostao u još većem šoku kada je shvatio da popis nije dobila samo njegova kći nego i stariji, ali i mlađi učenici.

Učenica Emma kaže kako su se njezini kolege iz razreda smijali pojedinim sugestijama, a učiteljica im je tada odgovorila: 'Ne znate sviđa li vam se dok to ne probate'.

– Shvaćam da djeca moraju biti svjesna svijeta oko sebe, no trebamo li promovirati fetiše učenicima u 9. razredu? Mislim da ne. Prva stvar koju sam vidio je 'sišite im prste'. To je užasno – rekao je otac, piše Unilad.

– Mogu ići u šetnje, gledati film, ići u park... Postoji puno toga što mogu zajedno raditi, a ne uključuje to da ima nečije prste u slovim ustima – zaključio je otac.

Autori knjižice obranili su se kako je ona nastala u suradnji s tinejdžerima te da su to neki od njihovih prijedloga. 

Komentara 13

BI
Biouskoli91
21:10 22.02.2020.

Prikladno ime skole - Shevington :)

MA
MAX127
21:12 22.02.2020.

Da, da u suradnji sa tinejđerima.. Hahaha.. Prije da je u suradnji sa transrodleftsick udrugama koje silom hoce da su svi bolesni ko oni

PR
predator57
08:48 23.02.2020.

Nije bog uzalud stvorio muškarca i ženu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije