Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt Austrijanke na Krku
Povratak na članak

Otac poginule djevojke: Ne želim da se taj dečko ikada više približi motornom brodu

Vaša je država objavila da smo ronili na 300 metara. To je čista laž. Onda se pojavila teza da nismo smjeli biti ni u pojasu iznad 100 metara, ali ni to nije istina jer sam kao podvodni ribolovac ronio i u vašim krajevima, rekao je otac

Komentari 12

Avatar Tračalo
Tračalo
10:54 31.07.2019.

kad ti je otac netko onda se ni ime ne spominje u novinama

VL
DO
Dolinski
10:37 31.07.2019.

naravno, kazna za onoga koji je upravljao brodicom mora uslijediti, bolje stroža nego preblaga

VL
IP
infо_punkt
14:07 31.07.2019.

Imam gliser već blizu 20-tak godina i nikad mi nije palo na pamet da glisiram blizu obale i to ne zbog straha od kazni, jer koliko vidim ne kažnjavaju, nego upravo zbog straha da nekoga ne pokupim. Osobno sam u nekoliko navrata zvao policiju zbog ovakvog divljanja pojedinaca i prijavio i inzistirao da dođu, međutim nikad nisu reagiriali niti došli. Obično bi rekli "a to bi vi trebali zvati tamo i tamo..." kao da je to moj posao, a ne njihov ili bi jednostavno rekli da nemaju slobodnu patrolu. Osim toga, vi ako hoćete unajmiti gliser ili skuter, nitko vas neće tražiti dozvolu za upravljanje brodicom, koja je po zakonu obavezna. Kad bi to tražili, posao bi im se prepolovio. 99% ovih klinaca koji zvrndaju 50m od obale sa skuterima, nemaju dozvolu, niti uopće znaju propise. A to su igračke od po 100 konja, koje vas ubiju na licu mjesta, ako nalete na vas. Ali... kome ja to pričam?

VL
WA
wannabenovinari
11:41 31.07.2019.

O, ja želim da taj lik ide u zatvor i to na toliko puno godina da zaboravi kako je vani. Previše je bahatih pojedinaca u državi, koji se ponašaju kao da samo oni postoje. Navijam za maksimalnu kaznu.

VL
RE
reborn
12:14 31.07.2019.

Ljudi, kako se zove počinitelj? Zašto nije već jednom objavljeno ime i prezime počinitelja, te zašto nema fotografija kako ga policija privodi sa lisicama, kao što je to bilo sa vozačem kamiona koji je kod Novske skrivio nesreću? Zašto opet dvostruki standardi kakvima smo svjedočili i kod nesreće kod sv. Helene (gdje se također skrivao identitet počinitelja, iako su novinari pod pritiskom javnosti na kraju morali "priznati" o kome se radi)? Da li je počinitelj u zatvoru do okončanja istrage, ili slobodno "glisira po Jadranu"?

VL
DA
Darko22
16:16 31.07.2019.

Koga se štiti ? Dajte ovom narodu barem jednom istinu u povijesti ove države...

VL
LO
Long
11:29 31.07.2019.

Ako je cura imala ronilacki sat. On je zabiljezio tocnu oznaku gdje su ronili. U metar. E, sad je samo pitanje sto se to desilio u Hrvatskoj, pa je sat nestao ili je pokvaren pa nije zabiljezio. #CroatiaFullOfLife

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:53 31.07.2019.

Istina je voda duboka.

VL
JA
jacob33hr
10:58 31.07.2019.

Dakle, postovani Dieter Heinz tvrdi da je on dopustao svojoj djeci (cak ih i ohrabrivao) upravljati motornim brodom (moguce i u Hrvatskoj, dok je podvodno ribolovio - s dozvolama, naravno (khm khm)) dok su bila malena, tj. da se iscitati izmedju redaka: prije nego su imala dozvolu. Dok on potice bezakonje na moru, onda je sve OK. Kad se desi nesretan splet okolnosti, onda su svi krivi, samo ne on. Interesantan podsvjestan obrambeni koncept, no covjek mora pogledati istini u oci: nitko normalan se ne bi usudio roniti tamo gdje je guzva i gdje ima brdo brodova, bez obzira na bove i sve ostalo. Zasto? Zasto nije otisao u susjednu uvalu gdje nema nikoga, sto je toliko interesantno za roniti na dah tako daleko od obale u usljivom zaljevu Malinske?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.