Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIJA BAČVE
Povratak na članak

Otac ozlijeđenih: Kad sam vidio što je bilo, bio bi najradije umro

Braća iz Bilica dobro se oporavljaju nakon ozljeda: Filip ima opekline i iščašenje gležnja, dok je Jakovu potkoljenica slomljena na dva mjesta.

Komentari 4

AK
akil
21:28 14.03.2010.

Stvarno nas ima svakakvih.Rezati limenu bačvu a ne otvoriti je ili naliti vodom,graniči sa samoubistvom.Dobro je da su djeca preživjela,a njega bih trebalo ubuduće zvati \"BURENCE\"

VL
OB
-obrisani-
07:44 16.03.2010.

teška je sirovina od čovjeka,vidi se po uniformi da radi u vojsci(jedino ako nije zdipio uniformu)morao je znati da sve prazne bačve su potencionalne bombe,čudim se kako več nije flexa i koju granatu,zbog toga oduzmite mu flef i zabranite raditi sa njim

VL
OB
-obrisani-
08:16 16.03.2010.

Možda je otac Brane i rekao ovako kako novinar VL prenosi (Kad sam vidio što se desilo, bio bi najradije umro!) ali je pitanje da li je tako i trebalo to i preneti ili napraviti malo reda u ovoj gramatičkoj kupusari od rečenice. Ovako ne može.

VL
QU
quis
09:17 16.03.2010.

varnice - iskre preneti - prenijeti burence - bačvica.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.