Naslovnica Vijesti Crna kronika

Otac ozlijeđenih: Kad sam vidio što je bilo, bio bi najradije umro

Braća iz Bilica dobro se oporavljaju nakon ozljeda: Filip ima opekline i iščašenje gležnja, dok je Jakovu potkoljenica slomljena na dva mjesta.
14. ožujka 2010. u 13:00 4 komentara 12 prikaza
bacva
Foto: Pixsell

ŠIBENIK - Dvojica braće iz Bilica kod Šibenika, 18-godišnji Jakov i šest godina mlađi Filip, teže su ozlijeđeni nakon što je u subotu u dvorištu obiteljske kuće neočekivano eksplodirala 200-litarska prazna metalna bačva koja je prije više godina služila za skladištenje motornih ulja. Naime, njihov 44-godišnji otac Brane krenuo je električnom brusilicom ispilati bačvu, ne bi li od nje načinio posude za cvijeće, te je zamolio sinove da ju pridrže dok je ne ispili. No varnice brusilice su zapalile eksplozivne plinove koji su preostale unutar posude.

- To je teško opisati. Kad sam vidio što se desilo, bio bi najradije umro. Ali neka ova tragedija bude makar škola drugima. Nisam mogao pretpostaviti da se takvo što moglo dogoditi s bačvom koja je već sedam godina prazna. Uz to, bila je i oprana, a slične sam bačve ispilio i ranije bez ikakvih posljedica - kazao je još uvijek potreseni otac.

Srećom, sinovi se dobro oporavljaju nakon ozljeda: Filip ima opekline i iščašenje gležnja, dok je Jakovu potkoljenica slomljena na dva mjesta.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • akil:

    Stvarno nas ima svakakvih.Rezati limenu bačvu a ne otvoriti je ili naliti vodom,graniči sa samoubistvom.Dobro je da su djeca preživjela,a njega bih trebalo ubuduće zvati \"BURENCE\"

  • -obrisani-:

    teška je sirovina od čovjeka,vidi se po uniformi da radi u vojsci(jedino ako nije zdipio uniformu)morao je znati da sve prazne bačve su potencionalne bombe,čudim se kako več nije flexa i koju granatu,zbog toga oduzmite mu flef i zabranite raditi sa njim

  • -obrisani-:

    Možda je otac Brane i rekao ovako kako novinar VL prenosi (Kad sam vidio što se desilo, bio bi najradije umro!) ali je pitanje da li je tako i trebalo to i preneti ili napraviti malo reda u ovoj gramatičkoj ... prikaži još! kupusari od rečenice. Ovako ne može.