Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARANORMALNO ILI?

Otac objavio jezivu snimku: Kćer je nešto povuklo ispod kreveta

Screenshot
24.02.2021.
u 08:45

Snimka kamere iz dječje sobe pokazuje kako djevojčica leži na krevetu i gleda crtiće nakon čega je sišla s njega. Odjednom se podvlači pod krevet i neutješno doziva svoju majku

Jedan je otac objavio jezivu snimku na TikToku gdje tvrdi kako je njegovu kćer nešto povuklo ispod kreveta.

Snimka kamere iz dječje sobe pokazuje kako djevojčica leži na krevetu i gleda crtiće nakon čega je sišla s njega. Odjednom se podvlači pod krevet i neutješno doziva svoju majku.

– Moja kćer je povučena ispod kreveta. Supruga mislila da je sama otpuzala, no nešto ju je povuklo – objavio je korisnik TikToka pod imenom joshdean0222, a njegova snimka pregledana je više od osam milijuna puta.

@joshdean0222

##fyp##paranormal##needanswers##wtf

♬ original sound - Josh Dean

 

Mnogi su se složili da je snimka jeziva.

'Nema šanse da bi bila prestrašena i dozivala mamu te išla sama ispod kreveta', 'Je li tvoja supruga čula njezin glas? Prestrašena je i doziva je. Srce mi je stalo', samo su neki od komentara.

No, ima i onih koji imaju logičnija objašnjenja.

– Dijete se samo zavuklo ispod kreveta tražeći igračku. I onda je plakala jer nije znala kako izaći van – jedan je komentar.

Ključne riječi

Komentara 2

PP
Preodgojen_Povratnik
08:57 24.02.2021.

Priznajem pogledao sam i sad osjecam krivnju. Jesu me.

DU
Deleted user
09:15 24.02.2021.

Kako je to bolesno. Iskoristiti dijete za klikove. Roditelje u zatvor. Stoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije