Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gnjusan zločin

Otac monstrum godinama silovao kćeri. Majka: To je tradicija

silovanje
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
18.07.2013.
u 09:54

Kad je zatrudnjela, otac je htio da pobaci. Žrtva se povjerila majci, no i ona je završila u pritvoru jer je prikrivala zločin

Umirovljeni državni djelatnik iz Indije uhićen je u Rajasthanu jer je godinama silovao svojih petero kćeri, javlja Vancouverdesi.com. Njegova žena također je u pritvoru jer je prikrivala seksualno iskorištavanje. Prema navodima policije, incident se dogodio u selu 150 kilometara od Jaipura.

 Babu Lal Dhakar (62) i njegova žena uhićeni su u utorak, a sud im je odredio 14-dnevni pritvor.

– Muškarac ima pet kćeri i sve su u braku. Gnjusni zločin izašao je na vidjelo kada je jedna od njih u utorak podnijela prijavu policiji da ju je otac seksualno zlostavljao od 1999. do 2003. godine – izjavio je policijski službenik.

– Kad je zatrudnjela, otac je htio da pobaci. Žrtva se povjerila majci kako je otac seksualno iskorištava, ali ona joj je odgovorila kako je silovao i njene starije sestre te da je riječ o obiteljskoj tradiciji.

 Nakon njezine izjave policija je kontaktirala sa žrtvinim starijim sestrama, koje su također priznale da ih je otac silovao.

>> Monstrum godinama silovao kćer i zlostavljao cijelu obitelj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije