Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio 15 godina

Monstrum godinama silovao kćer i zlostavljao cijelu obitelj

nasilje, žrtva, silovanje, zlostavljanje
Profimedia
12.04.2012.
u 09:00

Obje djevojčice za svaku je slabu ocjenu tjelesno kažnjavao. Suprugu je u nekoliko navrata istjerao iz kuće i uvijek ju je tukao

I. H. nepravomoćnom je presudom Županijskog suda u Varaždinu osuđen na 15 godina zatvora zbog silovanja, rodoskvrnuća, zapuštanja i zlostavljanja djeteta te nasilničkog ponašanja u obitelji. Prema presudi, otac monstrum spolno je zlostavljao svoju maloljetnu kćer od svibnja 2007. do uhićenja, 16. lipnja 2011. godine. Ona je 2007. godine imala 16 godina, a tijekom četiri godine višekratno ju je prisiljavao na spolne odnose. Tražio je i da ga oralno zadovoljava, što je ona i činila, strahujući da je ne istuče te da nakon nje ne istuče i majku. Od maloljetne je kćeri često tražio i da se skine pred mlađom sestrom i majkom te ju je tada dirao i ljubio.

“Brisao” pod sa suprugom

Obje djevojčice za svaku je slabu ocjenu tjelesno kažnjavao, udarajući ih rukama ili nogama po tijelu, a tukao ih je i za svako njihovo ponašanje koje nije bilo u skladu s njegovim prohtjevima i shvaćanjima. Pred njima je tukao i njihovu majku, vrijeđajući je da je “kurva i đubre”, a grubim je riječima vrijeđao i kćeri. Osim toga, iako on sam unazad 15 godina nije nigdje radio, već je cijelu obitelj svojom plaćom uzdržavala njegova supruga, prigovarao joj je da je nesposobna, tukao ju je bez razloga, bacao je na pod i vukao po podu kuće.

Otimao obitelji sav novac

U nekoliko ju je navrata i istjerao iz kuće, a kada bi se vratila, ponovo bi je tukao, tražeći od nje da ide psihijatru, “jer će je inače on strpati u ludnicu”. Govorio joj je i da je će je ubiti, a novcem od njezine plaće isključivo je on raspolagao. Majka je, pak, u cijeloj ovoj priči bila optužena za zapuštanje djece, jer je znala što suprug radi, a nije ništa poduzela da to spriječi.

Komentara 27

VK
vječni krojf
09:17 12.04.2012.

Toni jos jedna glupost od tebe.Zar nista boljeg nemas u toj svojoj ludoj glavi.Neznam odakle se ti pojavi.Fuj!!!

DU
Deleted user
09:53 12.04.2012.

Prestrašno! Nisam sve ni pročitala, bez obzira na reklamne spotove koji se puštaju na tv-eu, još uvik ima žena, obitelji, koje se boje nekakve neizvjesnosti, a zapravo je prestrašeni čovjek neprijatelj i sebi i drugima. Prestanite se bojati! Prijavite zlostavljača,, jer svi u njegovom okruženju su bolesnici i osakaćene osobe, barem sada imamo demokraciju (ma, ko fol), ali postoje zakoni koji će zlostavljača maknuti na sigurno.

OB
-obrisani-
09:09 12.04.2012.

Ima li zanimanje ovaj I.H ? Da je svećenik znali bi mnogo više od inicijala. ebem vam nezavisno i objektivno novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije