Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosanska gradiška

Kaos na granici: Otac i sin potukli se s Austrijancem jer se pokušao ubaciti

Tučnjava na granici
Foto: Crna kronika.info
03.01.2019.
u 17:47

Na snimci objavljenoj na stranici crna-hronika.info čuju se krici žene koja viče "zovite policiju", a nakon toga muškarac razbija stražnje staklo na bijelom automobilu

U srijedu popodne zbog gužve na graničnom prijelazu u Bosanskoj Gradišci potukla su se tri muškarca.

Jedan se pokušao uključiti u kolonu s benzinske postaje, a kaznene prijave dobili su 75-godišnjak i njegov 46-godišnji sin iz Travnika te 31-godišnji Austrijanac, pišu Nezavisne novine. Do tučnjave je došlo kada se Austrijanac pokušao iz benzinske pumpe ubaciti u kolonu u kojoj su u Golfu bili otac i sin. Oni su zatim izašli iz auta i započeli fizički obračun, a svi su u tuči zadobili lakše tjelesne povrede.

Na snimci objavljenoj na stranici crna-hronika.info čuju se krici žene koja viče "zovite policiju", a nakon toga muškarac razbija stražnje staklo na bijelom automobilu nakon čega počinje žestoka tučnjava u kojoj je troje muškaraca lakše ozlijeđeno.

Video objavljen uz dopuštenje portala Crna-kronika.info

 

Komentara 57

Avatar YUKA1962
YUKA1962
18:57 03.01.2019.

Potukla se dva (2) bosanca. Jedan inozemac, a drugi tuzemac!

Avatar Olujni
Olujni
19:30 03.01.2019.

Kakav Austrijanac kod Srba u Bos. Gradisci?? Ma potukla se dva pijana Srbina pod razlicitim registracijskim oznakama! Srpska posla, nista novo!

Avatar poljicanin
poljicanin
18:37 03.01.2019.

Ime i prezime pa ćemo znati da li je stvarno Austrijanac.Inače,ako ga niko ne pusti kada bi izašao sa benzinske?Neka budu svi sretni što nisu bili na nekom mostu pa stradali kao volovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije