Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

U tučnjavi mladić teško ozlijeđen razbijenom bocom

Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.01.2019.
u 10:10

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je 23-godišnjaka u fizičkom obračunu razbijenom bocom teško ozlijedio 22-godišnji mladić, koji je uhićen

Dvadesettrogodišnji mladić teško je ozlijeđen u sukobu koji se dogodio u ranim jutarnjim satima prvoga dana 2019., u ugostiteljskom objektu u Dugoj Resi, izvijestila je u srijedu Policijska uprava karlovačka.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je 23-godišnjaka u fizičkom obračunu razbijenom bocom teško ozlijedio 22-godišnji mladić, koji je uhićen.

Dvadesetdvogodišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ubojstva u pokušaju i predan je zatvorskom nadzorniku. Tijekom dana će, uz kaznenu prijavu, biti doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Komentara 2

VK
VKSS
10:25 02.01.2019.

Treba povisiti kazne za ubojstva i pokusaj ubojstva,takoder one koji ponavljaju kaznena djela stroze kazniti,svaki put dupla kazna,kao i pijanice i divljake za volanom,oni koji ponavljau tretirati kao kazneno djelo...

PO
Poseidon
18:38 02.01.2019.

Narko baza koja slobodno pluta na našoj prekrasnoj rijeci Mrežnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije