Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji užasne nesreće

Otac dječaka kojeg je Šemper udario autom: Slomljene su mu noge i ruka, djeca su vrištala

Zagreb: Djelatnici hitne pomoći točno u podne upalili sirene kako bi ukazali na svoje nezadovoljstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
31.07.2022.
u 12:53

Čuo se udarac. Živim blizu, čuo sam mu sestru kako je zavrištala. Odmah sam posumnjao da nešto nije u redu. Otišao sam tamo i vidio što se dogodilo. Bio je pri svijesti - kaže otac.

Predstojnik Ureda potpredsjednice Vlade, Dalibor Šemper, jučer je pijan sletio s ceste u Štikadi kod Gračaca i udario 10-godišnje dijete. Dječak je teško ozlijeđen, a vozač je "htio napustiti mjesto događaja bez da ozlijeđenom dječaku pruži pomoć iako je to mogao učiniti", objavila je policija. 

Ozlijeđeni dječak prebačen je iz Gospića u KBC Zagreb gdje je u subotu operiran i stanje mu je stabilno.

- Dobro je, sin je pri svijesti i stabilan je. držimo se koliko možemo. Sad je stabilno, operiran je, dalje ćemo vidjeti što će biti. Pri svijesti je sada, a slomljene su mu desna ruka i obje noge, kaže za 24sata otac nesretnog desetogodišnjeg dječaka te dodaje da se u trenutku nesreće igrao na livadi sa sestrom.

 

- Ovaj je izletio s ceste i pokupio ga. Čuo se udarac. Živim blizu, čuo sam mu sestru kako je zavrištala. Odmah sam posumnjao da nešto nije u redu. Otišao sam tamo i vidio što se dogodilo. Bio je pri svijesti - kaže otac koji je sa svojom suprugom stigao u Zagreb nakon što su dječaka prevezli u KBC.

Dječakova sestra je još u šoku.

- Bila je uz njega kad se to dogodilo. Stalno razgovaramo - dodaje.

Šemper je jutros doveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Komentara 18

DU
Deleted user
13:20 31.07.2022.

što kaže koalicioni partner. da je iznimno profesionalan. svaka čast. imaju hrvatsku.

Avatar MinerVlado
MinerVlado
13:41 31.07.2022.

Taj otac bi sad trebo naći to smeće i polomiti mu sve kosti, kao što je on polomio njegovom djetetu! To bi bila jedina pravda!

DU
Deleted user
14:18 31.07.2022.

Posto je doticni predstojnik ureda potpredsjednice vlade nece mu bit nista i pojeo vuk magare, nema veze sto je djecak sav polomljen u bolnici, a sam ostavku ionako ne misli dati ni u snu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije