Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČENJE U SAD-u

Otac curice koja je ujedinila Hrvatsku otkrio dobre vijesti iz San Francisca: Kiarin tumor se smanjio!

Kiara Goršić
Foto: Facebook
1/2
15.02.2022.
u 08:49

Kiara je operirala zloćudni tumor na mozgu, a pomoći joj može samo oralna kemoterapija koja se daje u SAD-u, a koja se pokazala uspješnom te je zaustavila rast tumora

Kiara Goršić (7) gotovo dva mjeseca liječi se u San Franciscu nakon što je u velikoj humanitarnoj akciji za nju prikupljeno više od 18 milijuna kuna.

Djevojčica je operirala zloćudni tumor na mozgu, a pomoći joj može samo oralna kemoterapija koja se daje u SAD-u, a koja se pokazala uspješnom te je zaustavila rast tumora. 

Kemoterapija pomaže i malenoj Kiari. 

Na Facebooku se javio njezin otac koji kaže kako se Kiarin tumor smanjio. 

"Dočekali smo svi skupa konačno nešto dobro, iza nas su ponovno neprospavane noći, puno nervoze i sve ono što MRI donosi, a ovoga puta nakon dugih 7 mjeseci magnet nam je konačno donio vijest o smanjenju tumora u svim smjerovima, doktori su oduševljeni, a mi smo presretni, dobili smo najbolji mogući poklon za Valentinovo, i predivnu vijest baš na međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti", objavio je Valentino Goršić. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije