Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Osjećam se užasno'
Povratak na članak

Otac Branka Rafajca: Njegova psiha ukazivala je na alarmantno stanje

Bio je i hospitaliziran unazad godinu i pol na psihijatriji na Rabu. Bilo je to sredinom 2018., ondje je boravio mjesec, dva, ne znam točno. Ima niz raznih dijagnoza među kojima i poremećaj ličnosti, ispričao je otac ubojice iz Malog Lošinja

Komentari 6

PI
Piksy
05:33 15.02.2020.

Da je bar dozivotno ostao zatvoren na psihijatriji..zbog tih bolesnika uvijek neduzni stradaju..katastrofa. ..

VL
RO
roland
07:43 15.02.2020.

Neadekvatna skrb, od Centar za socijalnu skrb, do neuzimanja propisane mu terapije, a onda još i opijanje. Sredina je to gledala, policija nije podizala kaznene prijave, DORH nije postupao. sudovi nisu odradili svoj dio posla. Društvo zatvara oči, državne istitucijeje ne znaju koordinirati postupanje s duševnim bolesnicima. Klasična paranoidna shizofrenija, pacijent prepušten sebi, uletio je u psihozu i ubio nedužno dijete. Gdje su sada: gradonačelnik Malog Lošinja, načelnik PU primorsko -goranske, župan primorsko-goranske županije, obiteljski liječnik, psihijatar, Jelena Veljača i Gordana Buljan flander, Sanja Sarvanka, Neva Tole, gdje je državni odvjetnik, gdje su suci nadležnih sudova?

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
00:27 15.02.2020.

ovakvih ima jako puno u hrvatskoj!nitko im ništa nemre!

VL
FU
furest
06:18 16.02.2020.

donosenjem bitnih zakonskih odredbi koje bi preventirale ovakve slucajeve ni jedna vlada se ne bavi, nego stalno kompliciraju zivot poduzetnicima donosennjem novih obaveza i bavljenjem besmislenom papirologijom u danasnjem digitalnom svijetu

VL
Avatar Luring
Luring
12:26 15.02.2020.

Roknuti ga!

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
10:40 15.02.2020.

navodno naprednji ljevičar! Tužno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.