Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Na Trešnjevci nacrtao vješala i napisao 'slučajni predsjednik': 'Umjetnički doseg 'domoljuba'. Ogavno'

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
12.05.2020.
u 20:38

Izjava 'Očigledno smo svi prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država!' jako se predbacivala hrvatskom predsjedniku.

SDP-ov zastupnik Peđa Grbin podijelio je na Twitteru fotografiju grafita koja prikazuje obješenog čovjeka uz koje stoje riječi "slučajni predsjednik".

- Umjetnički doseg "domoljuba". Ogavno - napisao je Peđa Grbin. 

 


Naime, vjeruje se da je to poruka Milanoviću koji je 2012. godine izjavio : 'Očigledno smo svi prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država!'. Upravo ta izjava se jako predbacivala hrvatskom predsjedniku. 
 

Komentara 26

VO
VolimNeVolim
20:57 12.05.2020.

Peđa Grbin kaže svojom porukomi da su domoljubi ogavni i nekulturni a da nema nikakv dokaz tko je to nacrtao. Slično se dogodilo miniranjem židovskih objekata u Zagrebu od strane KOS-a te lažno optuživanje Hrvata za to.

TA
Tackrla
21:03 12.05.2020.

Umjetnički performans, koji kroz oči umjetnika otkriva da su i političari smrtnici. Vrlo dobra kompozicija, brutalna jednostavnost koja odiše dubokom promišljenošću i istinskom umjetničkom crtom autora. Genijalno

Avatar Noldor
Noldor
21:36 12.05.2020.

Čista satira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije