Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiza mirka galića

Osvajači su redovito gubili osvojeno, prije ili poslije. Tako će biti i s Putinom

24.08.2022.
u 18:19

Kad je kretao u rat, Vladimir Putin zamišljao je da mu neće trebati ni šest dana da slomi Ukrajinu; prošlo je otad šest mjeseci, a Rusija nije ostvarila ratne ciljeve. Rat se nastavlja istom snagom, moguće je da će se i zaoštriti, i da će Putin ići još dalje da opravda avanturu pred vlastitim narodom. Ukrajinci nemaju drugoga nego da brane svoju zemlju od invazije. Svaki bi narod na njihovu mjestu činio što i oni.

Komentara 8

Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:48 24.08.2022.

Putin će ući u povijest kao podli patuljak koji je uništio Rusiju.

XA
xaron
22:13 24.08.2022.

…i da se nadaju…Pa Nada i nije neka strategija.

DU
Deleted user
06:17 25.08.2022.

O svim ratovima, pa tako i ovome se svašta može reći, ali malo toga (ili nimalo) dobrog. Od toga da svaki učesnik, neovisno da li je napadač ili se brani, za sebe smatra da je u pravu i da je pozitivac, a neprijatelj da je "sotona", pa na dalje. Ipak jedno je sigurno. Rat je "igra" koju prije kraljevi, carevi,,,,,, a sada krupni kapitalisti, oligarsi i političari, NIKAD pa ni tada, ne bi igrali da su njihovi p o d a n i c i bili imalo pametni, a s time i u mogućnosti shvatiti da oni u ratu mogu samo gubiti živote, zdravlje, teškim radom i mukom stečenu imovinu, dok će oni za koje ratuju i u čije ime ratuju (krupni kapitalisti, oligarsi i političari,) svoja ionako ne baš često na pošten način stečena bogatstva sačuvati a u nemalo slučajeva i povečati, te da su im shodno tome PRAVI NEPRIJATELJI u koje bi trebali pucati iza leđa, u rezidencijalnim kvartovima njihovih glavnih glavnim i najvećih gradova, a ne NE sirotinja i obični ljudi iz drugih naroda ovih rovova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?