Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osuđena na zatvor jer je godinama skrivala majčin leš zbog mirovine

euro
Foto: arhiva vl
22.09.2009.
u 09:10

Osuđena Penelope Sharon Jordan (61) policiji je rekla kako je njezina majka mrtva najmanje šest godina, te da je umrla prirodnom smrću, što je obdukcijom i potvrđeno.

Žena iz Floride osuđena je u ponedjeljak na godinu dana zatvora nakon što je policija u njezinoj spavaćoj sobi pronašla leš za koji se ispostavilo da je leš njezine majke koji je godinama čuvala.

Jordan nije prijavila majčinu smrt kako bi dobivala novac od socijalne i vojne mirovine. Skrivajući majčin leš, domogla se više od 230.000 dolara mirovine.

Sud je odredio da optužena novac mora vratiti u cijelosti.

Osuđena Penelope Sharon Jordan (61) policiji je rekla kako je majka mrtva najmanje šest godina. Jordan je izjavila da je njena majka umrla prirodnom smrću, što je obdukcijom i potvrđeno.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
10:37 22.09.2009.

Krivo nitko kod nas nemora da vrati nezasluženu mirovinu, nego bi bio red da ljudi dobiju zasluženu mirovinu, a da se ispitaju krivci koji su omogučili pojedincima da ostvare mirovinu. Ali poštu su oni zna se ond je jasno ne kažnjava se !

DO
doktorica
09:41 22.09.2009.

Mnogi bi kod nas morali vratiti nezaslužene mirovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije