Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda

Osuđen na 4 godine i 8 mjeseci zatvora za silovanje turistkinje

silovanje,nasilje
Thinkstock
13.11.2014.
u 14:43

Silovanje se dogodilo ovog ljeta, odnosno početkom srpnja u Parku prirode Vransko jezero

Na zadarskom županijskom sudu 31-godišnjak iz Vrane pored Biograda osuđen je nepravomoćno na četiri godine godine i osam mjeseci zatvora zbog silovanja 28-godišnje češke turistkinje.

Silovanje se dogodilo ovog ljeta, odnosno početkom srpnja kada je nešto prije podneva 31-godišnjak pratio Čehinju iz autokampa odakle se prema Vranskom jezeru odvezla svojim biciklom. Nakon što je fizički nasrnuo na nju i započeo silovanje, mlada Čehinja mu je, kako navodi lokalni dnevnik, ''ponudila felacio'' i kada je on pristao uspjela mu pobjeći i sakriti se u obližnje grmlje te odande zvati policiju koja ga je vrlo brzo i uhitila.

Policija ju je u grmlju pronašla prestravljenu i lakše ozlijeđenu te potpuno prestravljenu. Silovatelj je policiji otprije bio poznat zbog ilegalnog posjedovanja oružja kao i zbog izazivanja požara u Parku prirode Vransko jezero.

>>Gola Čehinja od silovatelja se skrila u obližnje grmlje

>>Strana državljanka prijavila da je silovana na Hvaru
 

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
18:47 13.11.2014.

Mala kazna .. .! Kazniti ga za primjer drugima rijec je o kriminalcu koji ce to opet ponoviti u to nema sumnje Kazna je preblaga .!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije