Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalna snimka

Osuđivani kriminalac upucao policajku, njezin partner uzvratio vatru: 'Sredi ga'

Kriminalac upucao policajku, njezin partner uzvratio vatru
Foto: LAPD
11.09.2018.
u 15:30

Mendoza, koji je već bio osuđivan zbog posjedovanja oružja i prodaje narkotika, prebačen je u bolnicu s ranama glave i torza te je poslije preminuo

Losanđeleška policija objavila je snimku okršaja u kojem je osuđivani kriminalac upucao policajku, nakon čega ga je smrtno ranio njezin partner.

Pucnjava se dogodila 27. srpnja, a policija je snimku objavila objavila jučer, kako bi javnost upozorila na opasnosti s kojima se policajci suočavaju u svakodnevnom obavljanju svog posla.

Pogledajte video pucnjave - NAPOMENA: snimka bi nekima mogla biti uznemirujuća:

Policija je zaustavila automobil Richarda Mendoze iz Los Angelesa u 22.15 sati nakon što su ga prepoznali kao vozača iz ranijeg događaja. Dok je izlazio iz automobila, Mendoza je upucao policajku koja je stajala uz vrata vozača. Brzo je reagirao drugi policajac, koji je s druge strane automobila upucao Mendozu i tako spasio svoj i partneričin život.

Na široj verziji snimke ranjena policajka može se čuti kako jauče dok njezin partner zove hitnu pomoć. Policajac partnerici kaže da je ranjena u lijevu nogu.

- Bit ćeš u redu - kaže joj.

- Peče. Samo ga sredi - uzvraća mu policajka, referirajući se na Mendozu, nakon čega je policajac napadaču stavio lisice.

Mendoza, koji je već bio osuđivan zbog posjedovanja oružja i prodaje narkotika, prebačen je u bolnicu s ranama glave i torza te je poslije preminuo. Policajka je završila s ranom noge.

- Jedva čeka da se vrati na posao nakon što ozdravi - rekla je policijska kapetanica Patricia Sandoval.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Feral
Feral
18:07 11.09.2018.

Bravo za policajca.

JU
juma
17:08 11.09.2018.

Svaka cast policajcu na munjevitoj brzini kojim je potegnuo pistolj?! Vidi se vjezba i obuka. Da su bili nasi policajci, ovaj krimos bi ih ubio kao zeceve prije nego sto bi se uhvatili za futrolu.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
22:23 11.09.2018.

Kruh sa sedam kora. Radje bi radio kao smetlar nego bio policajac. Najopasniji i debelo potplacen posao, i u RH i u Americi. Duboki naklon svim policajcima svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije