Naslovnica Vijesti Svijet

Osuđivani kriminalac upucao policajku, njezin partner uzvratio vatru: 'Sredi ga'

Mendoza, koji je već bio osuđivan zbog posjedovanja oružja i prodaje narkotika, prebačen je u bolnicu s ranama glave i torza te je poslije preminuo
11. rujna 2018. u 15:30 5 komentara 4255 prikaza
Kriminalac upucao policajku, njezin partner uzvratio vatru
Foto: LAPD

Losanđeleška policija objavila je snimku okršaja u kojem je osuđivani kriminalac upucao policajku, nakon čega ga je smrtno ranio njezin partner.

pucnjava u McDonald'su Napadač pobjegao? Pucnjava u McDonald'su u Alabami: Jedan mladić ubijen, četvero ozlijeđenih

Pucnjava se dogodila 27. srpnja, a policija je snimku objavila objavila jučer, kako bi javnost upozorila na opasnosti s kojima se policajci suočavaju u svakodnevnom obavljanju svog posla.

Pogledajte video pucnjave - NAPOMENA: snimka bi nekima mogla biti uznemirujuća:

[video: 26670 / Kriminalac upucao policajku, njezin partner uzvratio vatru]

Policija je zaustavila automobil Richarda Mendoze iz Los Angelesa u 22.15 sati nakon što su ga prepoznali kao vozača iz ranijeg događaja. Dok je izlazio iz automobila, Mendoza je upucao policajku koja je stajala uz vrata vozača. Brzo je reagirao drugi policajac, koji je s druge strane automobila upucao Mendozu i tako spasio svoj i partneričin život.

policija Otac iz Pleternice: 'Nepoznata žena ušla nam je u kuću i htjela ukrasti dijete!'

Na široj verziji snimke ranjena policajka može se čuti kako jauče dok njezin partner zove hitnu pomoć. Policajac partnerici kaže da je ranjena u lijevu nogu.

- Bit ćeš u redu - kaže joj.

- Peče. Samo ga sredi - uzvraća mu policajka, referirajući se na Mendozu, nakon čega je policajac napadaču stavio lisice.

Mendoza, koji je već bio osuđivan zbog posjedovanja oružja i prodaje narkotika, prebačen je u bolnicu s ranama glave i torza te je poslije preminuo. Policajka je završila s ranom noge.

- Jedva čeka da se vrati na posao nakon što ozdravi - rekla je policijska kapetanica Patricia Sandoval.

Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Feral
  Feral:

  Bravo za policajca.

 • juma:

  Svaka cast policajcu na munjevitoj brzini kojim je potegnuo pistolj?! Vidi se vjezba i obuka. Da su bili nasi policajci, ovaj krimos bi ih ubio kao zeceve prije nego sto bi se uhvatili za futrolu.

 • Avatar kokodrilo
  kokodrilo:

  Kruh sa sedam kora. Radje bi radio kao smetlar nego bio policajac. Najopasniji i debelo potplacen posao, i u RH i u Americi. Duboki naklon svim policajcima svijeta.