Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac iz Pleternice:

'Nepoznata žena ušla nam je u kuću i htjela ukrasti dijete!'

policija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.09.2018.
u 13:28

Dogodilo se to sinoć oko 20.25 sati dok je žena uspavljivala dijete, a suprug je bio u trgovini

U šokantnoj situaciji našla se jedna obitelj iz pleterničkog kraja kojoj je nepoznata žena ušla u kuću. Oni tvrde kako joj je cilj bio ukrasti im dijete jer je ušla ravno u spavaću sobu, a ništa nije otuđila, piše pozega.eu.

Dogodilo se to sinoć oko 20.25 sati dok je žena uspavljivala dijete, a suprug je bio u trgovini.

– Bila je to Romkinja crne duge kose u crnoj vesti, crnoj dugoj suknji i u sjajnim papučama. Sitnije je građe, ima između 20 i 30 godina. Ciljano je ušla u spavaću sobu u kojoj je u tom trenutku supruga uspavljivala našu 6-mjesečnu bebu. Kada ih je ugledala na krevetu, tiho je izišla  – prepričao je šokirani otac.

Kaže da iz kuće i dvorišnih zgrada, kao i širom otvorene garaže ništa nije nestalo pa s razlogom sumnjaju da je upravo došla u njihovu kuću kako bi odnijela njihovo dijete.

– Da je supruga slučajno bila u kuhinji, moje bebe sada ne bi bilo. Ostao bi prazan krevetić. Shvatite ovo ozbiljno! Nije šala! – poručuje otac.

O svemu je obavijestio policiju kojoj je iznio detalje ovog za njih zastrašujućeg događaja.

>> Ovo su crne prometne točke u Zagrebu i okolici

Komentara 6

I0
ivica_01
15:03 06.09.2018.

slomit ookomit izrezat za primjer

TR
trabant7
14:05 06.09.2018.

Kuća se zaključava, ona vremena su prošla.

ME
Menjik
14:14 06.09.2018.

Ja da imam kuću s dvorištem, nabavio bi psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije