Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA NA PSIHIJATRIJI
Povratak na članak

Osuđena bivša ravnateljica: Nalagala vezivanje pacijenata, prejake lijekove...

Vulin je podnijela ostavku na ravnateljsku funkciju nakon što su ovi slučajevi izišli u javnost, a Ministarstvo zdravstva pokrenulo je inspekcijski nadzor

Komentari 5

HA
havrda
18:22 10.05.2017.

Kako i zašto sociopati i psihopati postanu liječnici koji muče druge nikad mi neće bit jasno.

VL
AN
antidogmatik
16:47 10.05.2017.

Tko bi u ovoj priči također trebao biti pacijent? Liječiti je istom nehumanom metodom kakvom se koristila i sama! Tako da na vlastitoj koži osjeti sve draži svojih postupaka.

VL
Avatar rpesevski
rpesevski
08:34 31.05.2017.

Pogledao sam film o toj lijepoj i napacenoj djevojci koja prica o tom psihijatrijskom teroru, a film se može, vjerujem i sada, pogledati na Youtubu, koja prica o svojim patnjama, o svojoj djevojci koja joj je veliki oslonac i o želji da nesavjesna lijecnica bude kažnjena. Preporucujem ga da se pogleda.

VL
ZA
zarac
14:49 10.05.2017.

Članak ne navodi kako je dr. Vulin zapravo "liječila" pacijenticu od homoseksualnosti. Lijepo bi bilo da se cijela istina objavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.