Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije SDP-ovaca
Povratak na članak

Ostojić: Za parlamentarne izbore treba se dobro pripremiti jer upaljen je crveni alarm

Prvo ćemo prospavati noć, a onda slijede analize. Jer ovo je poruka i za predstojeće parlamentarne izbore. Već u prvom krugu izbora bilo je vidljivo da građani žele promjenu smjera. Očito je da se SDP mora mijenjati, rekao je Mirando Mrsić

Komentari 49

MX
MXLCLGTG
23:33 11.01.2015.

Vama je odavno upaljeno zuto svijetlo ali ubrzo vam se pali crveno odnosno odlazak ali ne zbog Kolinde nego zbog Vase nesposobnosti.

VL
CR
crocro
23:39 11.01.2015.

Vama nije upaljen crveni alarm, vama je upaljen plavi alarm. Crveni alarmi se polako gase. I to sami od sebe. Došlo je do zamora materijala pa zato "crkavaju" crveni alarmi. A plavi su popularni i u modi, crvene ionako treba zamijeniti.

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
23:47 11.01.2015.

Povijest te stranke od 30-tih godina, kada je Tito dao ubiti sve svoje konkurente za vlast, povijest je zločina i pljački. Stoga bi bilo najbolje ugasiti ovu stranku, a da Picula i nekolicina drugih Hrvata u SDPu osnuju hrvatsku socijaldemokratsku stranku.

VL
PA
pacijent
23:45 11.01.2015.

ovi crveni treba da se zbrisu sa svih vazniji funkcija jer onaj ko ne voli svoju drzavu ne treba ni da je vodi

VL
CA
canon60
23:49 11.01.2015.

Crveni alarm upaljen je otkako ste vi crveni na vlasti.

VL
KA
KAMASUTRA
23:51 11.01.2015.

Doktore Ostojiću ovu vašu dijagnozu ne bi prožvakao ni najteži bolesnik

VL
Avatar jebb
jebb
00:16 12.01.2015.

Vama crveni alarm gori vec dugo vremena. Svaka pomisao da bi mogli biti na vlasti i poslije slijedecih parlamentarnih izbora granici sa ludoscu.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:02 12.01.2015.

A kuži ovog seoskog experta za namještene natječaje po bolnicama, pre smješno, jel ova persona od srama ima uopće morala i etike da iskaže neko svoje mišljenje, zar jedna ovakva spodoba nije u zatvoru, fuj.....

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
00:00 12.01.2015.

Znači, spremamo se samo kad su izbori.. A ostalo vrijeme spavamo..

VL
CO
colonia
23:40 11.01.2015.

kasno,kasno,organizirali su se Hrvati,nema nista .

VL
DO
doktorica
00:17 12.01.2015.

Ne bojim se ničega u životu, za izbore se treba dobro pripremiti jer upaljen je crveni alarm, rekao je Rajko Ostojić.....bolje da se pripremi za definitivan odlazak iz politike u koju je zalutao eksperimentirajući sa dubioznim master planom zdravstvene reforme,dižući medijsku hajku na kolege,a kao aparatčik vladajuće garniture koji se dodvorava vladajućima da bi završio kao totalni pol.anonimus

VL
MA
majeltomoguce
00:03 12.01.2015.

Drugi put pokažite bar malo ljubavi prema državi u kojoj se borite za vlast. Podijelite zastavice i njima mašite, a ne mašite nekim krugovima koji imaju i zelenu, žutu i ljubičastu boju. Jel se vi to sramite Hrvatskih simbola? Pogledajte malo USA ili Francuze - pa oni imaju natjecanje u tome tko će imati više državnih simbola i ponose se njima. To se zove poštovanje, koje vi očito nemate prema Hrvatskoj već ju gledate samo kao državu u kojoj živite i ništa više - ljudi to vide.

VL
DU
Deleted user
00:11 12.01.2015.

Ovo je nevjerovatno, pobijedi Kolinda, a vi objavljujete samo intervjue sa gubitnicima.

VL
IV
Ivanveliki
00:07 12.01.2015.

od svih skupa najrealniji je kao i uvijek bio Picula

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
00:23 12.01.2015.

Tko bi koalciju 101 stranke mogao srušiti ako one urade odličan posao? U nekim trenucima govore kako su članovi HDZ-a kriminalci, kako su nesposobni za bilo što dobro napravit, a onda prozivaju kako će ih jedna žena ili jedan čovjek uspjeti srušiti. Mislim tko je tu lud, u tom cijelom igrokazu? On osobno je isto postao bivši jer je bio izrazito nesposoban, zamijenio ga je JOŠ nesposobniji, kada smo mislili da ne može doći gori. Normalno je da se boji osoba kojoj savjest nije čista, a savjest kod političara nije čista jer su slagali i iznevjerili vlastiti narod. Nije HDZ toliko moćan, koliko ste vi nesposobni, to ste imali priliku demonstrirati, hoćete li dočekati kraj mandata, ne znam, vidit ćemo. Samo se nadam, da ovu zemlju očekuju bolji dani! Dosta je bilo mraka!

VL
JU
juma
00:34 12.01.2015.

Sada će se zadnju godinu mandata, umjesto da rade svoj posao za koji su ih gradjani izabrali, drugovi iz SDP-a pripremati za izbore. Prevedeno na običan jezik, znači kako se imaju namjeru posvetiti politiziranju umjesto provodjenju nužnih reformi.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:32 12.01.2015.

Izbore ste već odavno izgubili..... ovo vam je bila slamka spasa s kojom ste htjeli još koliko-toliko ostati u igri... ali pregaženi ste, Mamićevim rječnikom, k'o plitak potok. Rasplet ove situacije vidim na slijedeći način: HNS i srodni paraziti nestajuu sa političke scene... SDP puca po šavovima već idući tjedan, Bundesligaš Zoky ima vodu u ušima i zna da je ovo zenit njegove političke karijere. kako sam veli kao diplomat je izgorio, a kao političar - nikad više ni premijer ni predsjednik stranke. Jedva čekam da čitam i gledam kante žuči i balege kojom će ga stranačke kolege zasuti. Također, Mirela Holy ima sve manje izglede da uđe u Sabor... i nije mi je nimalo žao. To je bio njezin izbor (podrška YUsipovića i sl). Sa velikim zadovoljstvom čekam na pad političkih diletanata i nesposobnih neznalica Marasa, bračnog para Jakovina, Zmajlovića, Pusićke i drugih. Pokušavam zamisliti kako će izgledati budućnost i čast koju su izgubili likovi poput Matića i Kotromanovića... Ukratko.... već ste povijest.... i to ona koju želimo zaboraviti čim prije

VL
LI
Livijo
00:23 12.01.2015.

Evo još jednog sterilnog, ma mir drugovi polako, Kolinda će to već uraditi na vrijeme, ništa se ne trebate sekirati kao ni do sada.

VL
L0
luena 01
00:23 12.01.2015.

Sadse SDP-i pocinju guditi ...Crveno svjetlo je odavno upaljeno samo ste se vi umisljali da halucinirate pa niste reagirali... mozet s evi pripremit i pripremat kako i koliko hocete vase je proslo .... Kad se Hrvatski narod zainati onda ide do kraja pa ako lose izabere sam je izabrao a ne drugi,ali i kaznjava ... HDZ je osjetio na proslim parlametarnim izborima...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
01:16 12.01.2015.

...a premier... neka i dalje... podržava monetizacije ... pretvorbe i privatizacije... CO, imunološki, hac-onc i dr... selidbe u skupe prostore... skijanja o javnom trošku... sobice od 1.200.000 kn... pa će se na kraju skupi letovi... pretvoriti u jeftine padove....

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.