Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa na Klubu SDP-a

Bernardić poručio nezadovoljnima da mogu otići i da ih ima tko zamijeniti

Davor Bernardić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/2
19.09.2017.
u 21:30

Došlo je do žestoke paljbe po Bernardiću kojemu je više zastupnika predbacivalo da stranka glavinja, da nema politike, da je u stranci potpuna paraliza odlučivanja...

Glavna oporbena stranka SDP opet je promijenila odluku i glasanje o tri ustavna suca ipak odlučila vezati s glasanjem o osnivanju Istražnog povjerenstva za Agrokor. 

Kako neslužbeno doznajemo na večerašnjem održanom Klubu zastupnika SDP- a odlučeno je da se traži da glasanje o Povjerenstvu i sucima bude isti dan i da prvo na dnevnom redu bude glasanje o Povjerenstvu. Valjda konačnoj odluci prethodila je žučna i mučna rasprava na Klubu s kojeg je nekoliko zastupnika naprasno i otišlo nezadovoljnih tijekom rasprave poput Peđe Grbina, Milanke Opačić,… Promjena stava znači i da Peđa Grbin više vjerojatno neće biti potpredsjednik Odbora za Ustav. On je svoju ostavku u Klubu urudžbirao još prije neki dan o čemu je, doznajemo, obavijestio i šefa stranke Davora Bernardića. Međutim, sinoć na Klubu Bernardić je, pričaju zastupnici, kazao kako o toj ostavci ne zna ništa na što mu je Grbin kazao da laže te je revoltiran otišao sa sastanka. 

Potom je došlo do žestoke paljbe po Bernardiću kojemu je više zastupnika predbacivalo da stranka glavinja, da nema politike, da je u stranci potpuna paraliza odlučivanja,…a na što je Bernardić, kažu naši izvori, poručio da „svi koji su nezadovoljni mogu slobodno otići jer na listama ima puno ljudi koji ih mogu zamijeniti“.

- On vjerojatno nije ni svjestan što je izgovorio. To lider ne radi- kaže naš izvor iz SDP-a Nekoliko sati prije sjednice Kluba SDP-ovci su tvrdili da su se s HDZ-om dogovorili da se Istražno povjerenstvo ipak osniva, ali s odgodom, pa bi s radom započeli tek oko 1. studenog, kao i da ga ne bi vodio, na čemu je navodno inzistirao HDZ, ni Gordan Maras ni bilo tko drugi iz SDP-a. Zato je, tvrdili su u SDP-u, predložen HSS-ov Krešo Beljak, no HDZ-u je on bio neprihvatljiv, pa je izbor pao na Gorana Aleksića iz Snage. Aleksić je potvrdio da mu je to predloženo, no i kazao kako ne zna je li to i dogovoreno. SDP-ovci su još kazali kako se čeka samo da predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković s puta u New York potvrdi tu priču.

Cijelu priču je pak odbacio predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić koji je ponovio da je HDZ-u neprihvatljiva
ucjena SDP-a, te da ni u kom slučaju ne pristaju na vezanje izbora ustavnih sudaca uz osnivanje istražnog povjerenstva.

Komentara 68

Avatar krumpirsky
krumpirsky
22:27 19.09.2017.

kad nema više love, nema utjecaja crveni kmeri počinju rezat glave jedni drugima, uostalom sinovi i kćeri partije su se i podigli na izdaji i lažnim optužbama protiv svojih "DRUGOVA" smrt komunjarama sloboda hrvatskom narodu

DU
Deleted user
21:49 19.09.2017.

Beljak da vodi Istražno povjerenstva za Agrokor hahahahahahahah hevo ti Alena Forda hahahaha

Avatar Retardo
Retardo
21:44 19.09.2017.

Koga briga za tu jugoudbašku četničku bandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije