Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko bi normalan pomislio...'

Ranko Ostojić na Facebooku kritizirao Bujanca i Klemma

Ranko Ostojić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
02.02.2016.
u 10:14

Ostojić je na Facebooku komentirao izjavu Josipa Klemma koji je kazao kako je moguće da je Milanović platio nekome da uzvikuje 'Za dom spremni' na prosvjedu za Z1 televiziju

Nakon što je jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66 Josip Klemm u emisiji 2U9 na Jabuci TV kazao da je moguće kako je Zoran Milanović platio nekome da uzvikuje "Za dom spremni" na skupu potpore televiziji Z1 , njegovu izjavu komentirao je i bivši ministar policije Ranko Ostojić.

– I meni je to sumnjivo. Tko bi normalan promislio da bi vođa prosvjeda Velimir Bata Nabujanec uzvikivao ustaške pokliče. To je kao da NETKO kaže da je isti osuđeni diler kokaina... Ili još gore da je Klemm neplatiša poreza – napisao je na svom Facebook profilu Ranko Ostojić.

 

I meni je to sumnjivo. Tko bi normalan promislio da bi vođa prosvjeda Velimir Bata Nabujanec uzvikivao ustaške pokliče....

Posted by Ranko Ostojić on Monday, February 1, 2016

Podsjetimo, Josip Klemm kazao je kako su se "svi uhvatili tog povika, a ne onoga zbog čega se prosvjedovalo".

– Ako je to pozdrav koji se koristio u Drugom svjetskom ratu, ograđujemo se. Ako na zastavama hos­ovaca piše ''Za dom spremni'', tome odajemo poštovanje. Međutim, napravite danas bilo kakav skup i nađe se neki pojedinac koji viče ''Za dom spremni'', pa se nehotice i ostali povedu za njim, i baca se sjena na to okupljanje. Nakon toga nitko ne priča o razlozima okupljanja i što je dobro htjelo proizaći iz toga, nego se svi uhvate toga povika. Poput skupa potpore televiziji Z1 – tko kaže da Milanović nekome nije platio da to viče? Ja se ne želim poistovjećivati s NDH. Josip Klemm je protiv bilo kakvog fašizma, nacizma i komunizma i to tvrdim već godinama. Ono na čemu počiva Hrvatska demokratski su izbori 1990. i Domovinski rat. Samo oni koji ne cijene noviju hrvatsku povijest vraćaju nas u Drugi svjetski rat – rekao je Klemm. 

>> Tko kaže da Milanović nije nekome platio da viče 'Za dom spremni' na skupu potpore televiziji Z1?

Komentara 58

Avatar arhaika
arhaika
10:41 02.02.2016.

Nakon neotkrivanja crtača svastike, slučaja labrador, svih ovih afera zlouporabe obavještajnih službi najbolje da se ne bi moglo pomisliti. mene zanima hoće li ikad itko pitati ministra zašto je francisković završio u ludari kao u najgore doba staljinizma i zašto je pajčić ostao bez pol glave i poslije i umro

KA
kacavenda
10:35 02.02.2016.

Ostoja nekad je bolje sutit, pametniji si mozda

DS
ds
10:38 02.02.2016.

Fridrih i Oger zar ne mislite da Ostoji ne bi trebao tretman u Vrapču radi liječenja ovisnosti o brlji i liječenje psihoze,pustite vi ovu dvojicu za koje se tako"brinete"U koliko vam nije poznato;Psihoza je teška duševna bolest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije