Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužbe liječnika

Ostojić: Nisu mi plaćali putovanja, nikad nisam bio na Kubi

Rajko Ostojić i Darko Milinović
Patrik Macek/PIXSELL
29.12.2013.
u 17:33

Liječnici obiteljske medicine optužili ministra da su farmaceutske tvrtke i njemu plaćale putovanja i stipendije.

Nakon što je u najvećoj optužnici u povijesti DORH-a u aferi Hipokrat optuženo više od 350 liječnika oglasio se ministar zdravlja Rajko Ostojić te kazao da je za slučaj doznao iz medija i da je to tužna situacija za hrvatsko zdravstvo, javlja HRT.

Također, odgovorio je i liječnicima obiteljske medicine zbog optužbi da su farmaceutske tvrtke i njemu plaćale putovanja i stipendije.

- Nikad u životu nisam bio na Kubi, a time ni u Havani. Stipendiju sam dobio na međunarodnom javnom natječaju Američke akademije gastroenterologije kao jedini predstavnik Europe - kazao je Ostojić te prozivanja nazvao glupošću.

>>U akciji Hipokrat optužene 364 osobe

>>Ispovijest optuženih liječnika: 'Put u Berlin nije mito'

Komentara 20

DO
doktor1
18:20 29.12.2013.

Poštovani profesore, Za vrijeme moje specijaliazacije još prije dolaska SDP na vlast pola vremena uopće Vas nije bilo na poslu jer ste stalno bili na putovanjima ili partijskim sastancima. Iato tako i sadašnji ravnatelj KB Dubrava Dr Korolija-Marinić kojeg stee Vi postavili da očisti HDZovce svaki dan je u 12h odlazio s posla kad je bio u HRV a nekoliko mjeseci na putovanjima. Ako ste dobili stipendiju na međunarodnom natječaju kako tvrdite dajte napišite koji je to bio natječaj i tko je dolazio u obzir za izbor. Pogledat ćemo i objaviti.

MS
milan snjaric
18:26 29.12.2013.

Ostojicu, gdje ima dima ima i vatre!

JK
jurica.kovač
19:21 29.12.2013.

Ajde ostojiću ko će povjerovat u tu tvoju priću da si jedini ti izabran iz europe na natječaju,nenasjedamo svi na vaše komunističke priće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije