Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se nasljednik
Povratak na članak

Ostojić i Klarin protiv Bernardića u Dalmaciji

Ambicije da preuzmu devastiranu splitsku organizaciju pokazala četvorica kandidata, ali ni jedan nije poznat široj javnosti

Komentari 10

Avatar grbadeva
grbadeva
20:29 03.11.2017.

Ostojić i Klarin bi se trebali poklopiti ušima na dulje vrijeme. Ne znam što oni uopće imaju za reći nakon što je SDP totalno devastiran u Splitsko dalmatinskoj i Šibensko kninskoj županiji gdje su njih dva vedrili i oblačili.

VL
DH
dalibor.hren
07:17 04.11.2017.

Zar je Komadina još živ? Čovjek se, davno, povukao s mjesta ministra prometa zbog teške bolesti!?

VL
Avatar mama mia
mama mia
07:07 04.11.2017.

Ova dvojica navik skupa ko Pat i Patašon ko krpa i zakrpa

VL
Avatar arba_arba
arba_arba
20:23 03.11.2017.

Sa Ostojom Rankovicem u Splitu se Sdp izjednacava sa zadarskim, sto znaci da dobiva maximalno 16% glasova u gradu i 9% u zupaniji.

VL
Avatar comparator
comparator
08:57 04.11.2017.

Hrvatska nužno treba kvalitetnu oporbu ali ovakvu gdje se ljudi okupljaju i razmišljaju na nivou male nezrele djece je stvarno smijurija. Taj jadni SDP je toliko bolesno iritantan . Ta nakupina više sliči na udrugu rastavljenih homoseksualaca kojima je netko kriv što im je propala ljubavna veza .Takvo razmišljanje na žalost prihvaćaju nezadovoljnici sustavom jer ne postoji alternativno i konstruktivno razmišljanje koje bi okupilo takve ljude u nekakvu normalnu stranku. Sve je to na žalost bolest društva i posljedica povijesnih neprilika i neimanja vlastite političke elite ili je ona do sada dolazila iz lijeve opcije koja ima slične korijene . Iz takvog gnijezda se sigurno ne mogu izvaliti zdravi pilići. Da baš tako i izgleda ta strančica koja je mnogobrojna ali je njena snaga tu negdje na nivou kukuriku -kokodak.

VL
Avatar Observer
Observer
09:18 04.11.2017.

Kad SDP postane Stranka a ne Partija , kad se distanciraju od SKJ i SKH , kad prestanu obozavati zlocinca Tita, kad osude partizanske zlocine i dozive katarzu ii kad prestanu biti jugonostalgicari i tek kada pocnu istinski zastupati interesese Hrvatske tada ce imati sansu da osvoje vlast ali dok se to ostvari proci ce jos desetljeca .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.