Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća pri bijegu

Ostao zaključan u trgovini koju je htio opljačkati, ovakvom se završetku nije nadao

kradljivac
Foto: Screenshot
1/2
28.06.2018.
u 16:15

Lopova je uočio zaposlenik trgovine koji mu je zaključao vrata, a on je pojurio na kat ne bi li pronašao izlaz

Da krađa ni u jednom slučaju ne bi trebala biti opcija na teži se način uvjerio jedan lopov iz engleskog Manchestera koji je ostao zaključan u trgovini koju je htio opljačkati.

Zaposlenik trgovine Royals Taverns Ltd. uočio je kradljivca pa je zaključao vrata radnje, a on je potrčao po stepenicama na kat ne bi li pronašao izlaz. Ugledao je prozor, razbio ga je izašao kroz njega.

Prilikom skoka s tende na kojoj je stajao pao je na pod i slomio ruku, a cijelu je situaciju kamerom snimio 43-godišnji Jonathan Lignum koji je u to vrijeme bio u prijateljevom stanu preko puta trgovine.

Video je objavio na Facebooku gdje je odmah postao hit, a pregledale su ga tisuće ljudi.

– Bio sam kod prijatelja kada sam primijetio da ne rolete na prozoru preko puta miču. Tada sam vidio muškarca kako pokušava izaći van. Uzeo sam mobitel i krenuo snimati. U padu je slomio ruku, znam zato što su mi rekli ljudi koji ga poznaju. Policija ga je uhitila malo kasnije na tramvajskoj postaji – ispričao je 43-godišnjak za Unilad.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

kradljivac
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije