Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILA POVRAT NOVCA

Ostala gladna na roštilju prijateljice pa pobjesnjela: 'Tražila nas je 350 kuna po osobi'

Sandra Simunovic/PIXSELL
27.06.2021.
u 16:45

– Otišla sam na roštilj kod prijateljice koja je pozvala šest osoba i tražila od svakoga po 40 funti (oko 350 kuna), u što je spadalo meso, povrće i pića, ali ne i alkohol – rekla je majka.

Sunčano vrijeme izvuklo je prijatelje na vanjska druženja, što uključuje i svima omiljeno roštiljanje, ali ne prođe svako okupljanje uz roštilj dobro.

Naime, jedna je majka u Velikoj Britaniji ostala gladna, ali i vrlo ljutita nakon što je sa suprugom i djecom bila na roštilju kod prijateljice, a na forumu za majke zatražila je savjet treba li tražiti povrat novca, prenosi Mirror

– Otišla sam na roštilj kod prijateljice koja je pozvala šest osoba i tražila od svakoga po 40 funti (oko 350 kuna), u što je spadalo meso, povrće i pića, ali ne i alkohol – rekla je majka.

Domaćica i njen suprug imali su problema sa paljenjem vatre, a majka je primijetila kako su se jako iživcirali, što je rezultiralo neuspješnim roštiljanjem. Nakon što je uspjela ispeći nekoliko krilaca i kukuruza, domaćica je ušla u kuću, a za njom i muž.

– Nakon 20 minuta suprug je izišao iz kuće i rekao da bi bilo najbolje da svi odemo kući jer se domaćica ne osjeća dobro – ispričala je majka. Požalila se kako su svi otišli kući gladni, a sveukupno su platili 80 funti (oko 700 kuna).

Neki su ostali preneraženi pitajući se zašto je obitelj pristala ići s obzirom na pozamašnu cijenu.

Jedna je osoba pitala: "Koji vrag! Po 40 funti?!?! Što je roštiljala, govedinu Wagyu?

Ogorčena majka na kraju je pitala prijateljicu koja je također bila na roštilju treba li tražiti povrat novca, na što ju je ova upozorila kako domaćica pati od napadaja panike i anksioznosti.

Na kraju se ipak usudila pitati, a novac joj je na kraju poslao suprug domaćice. 

Ključne riječi

Komentara 47

AM
amotamopanaovamo
21:11 27.06.2021.

Potpuno ju razumijem. Upravo se tako osjećamo svi koji nailazimo na upozorenja da medijski sadržaj "ima svoju cijenu", a onda otvaramo ovakve debilne bljuvotine. Može li netko razdvojiti sranja od vijesti za one koji plaćaju pretplatu? Ili vratite novce zaa svaku stranicu s lažima na koju naletimo? Osim sadržaja, valjda i pretplatnici imaju svoju cijenu...

PA
pale007
21:18 27.06.2021.

Hvala uredništvu i upravi Večernjeg lista što nisu dozvolili da hrvatski građani ostanu zakinuti za ovako, po cijeli svijet bitnu vijest...

Avatar Malazan
Malazan
18:07 27.06.2021.

Molim definiciju riječi -prijatelji- u Engleskoj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije