Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRUPNJAVANJE
Povratak na članak

Osovina Budimpešta - Rim - Varšava: osvajamo Europu 19

Lideri populista predvođeni Salvinijem povezuju se uoči EU izbora

Komentari 7

Avatar Viktor999
Viktor999
12:41 11.01.2019.

Baš me zanima koja će se stranka iz RH priključiti osovini Rim-Varšava, moj glas dobivaju sigurno

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:20 11.01.2019.

već samim ulaskom u eu parlament i dobivanjem svojeg zastupničkog kluba ulaze u sferu odlučivanja prilikom donošenja odluka, ali i pristupa javnosti kroz eu institucije, koje će morati raditi i prema njihovim idejama i stavovima. to je prva pobjeda koja je potrebna da bi se ovaj gigantosaur od eu birokracije spustio na zemlju među ljude. druga pobjeda je da svojim postojanjem i utjecajem na odluke eu-a tjeraju pučane i socijaliste na zajedičko djelovanje, ako žele očuvati vlast, a to znači odustajanje od njima specifičnih stavova, i spajanje pred javnošću u jednu masu koja nikog ne sluša. a to su dva preduvjeta za treću pobjedu, preuzimanje vlasti u uniji i onda rastakanje jakih političkih obruča i vraćanje odlučivanja državama. drugom pobjedom režu i granu medijima koji ne mogu više savez pučana i socijalista dugo opravdavati strahom od 'anarhista'. da bi medij preživio, onda mora živjeti sa tržištem. ako idu sladoledi od jagode, onda ne naručujem previše pistacije....

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:31 11.01.2019.

Pakt, pakt, pakt... Znamo li za neku drugu riječ možda?

VL
WE
weAreCro
11:32 11.01.2019.

Znaci Zivi Zid iz Hr, a dobro neka samo potjeraju ova poslusnicka govna hdz-sdp-hns-ids i druge

VL
TT
tTony
04:07 16.01.2019.

Suverenisticke stanke su jedini spas da EU prezivi ako pobjede mozda se i Engleska predomisli.

VL
DU
Deleted user
12:36 11.01.2019.

Osovina Rim Warszawa. Sjecate se osovine Berlin Rim. Englezi ne vide smisao u EU. Cini se, da je EU stvar proslosti. Konzervativne, nacionalisticke stranke s dobrom socijalnom politikom ce doci na vlast u vecini zemalja EU. Daljnji scenarij Vam je poznat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.