Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franko Vidović
Povratak na članak

Osobni odnosi nisu važniji od državnih interesa

Na trenutke imam osjećaj kao da Sabor odgovara Vladi, a ne obrnuto. Kada govorimo o VSOA-i, već se dvije godine nešto kotrlja iza brda. I osobno sam otprije te dvije godine nezadovoljan radom VSOA-e jer stvari koje se tiču usko VSOA-e počinju izlaziti u javnost, gdje takvim stvarima sigurno nije mjesto.

Komentari 1

DU
Deleted user
21:53 19.03.2023.

Za sve što je Vidović pristrano naveo da ne funkcionira može zahvaliti samo predsjedniku. Plenković je u veljači prošle godine poslao predsjedniku zahtjev za saziv vijeća za sigurnost, još puno ranije podnio mu je prijedlog odabira novih veleposlanika. Poslali su mu prijedlog za novog načelnika Vojne sigurnosne službe. Još je tu bilo nekoliko prijedloga kojih se više ne sjećam. Milanović ih je sve bahato odbio ne udostojivši se ni pogledati popise. Dajte već jednom pogledajte istini u oči i ne izjednačavajte premijera i predsjednika u postupcima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.