Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijedlog MUP-a

Osobne dokumente ne morate mijenjati, tehnički i registracije provode se normalno

BIOMETRIJSKA OSOBNA ISKAZNICA omogućava da elektroničkim putem predate zahtjev za novu vozačku dozvolu
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
19.03.2020.
u 17:15

Onaj koga policija zatekne s ispravom kojoj je u ovom periodu istekao rok neće platiti kaznu

Građani kojima ovih dana izlazi rok valjanosti osobnih dokumenata neće ih morati mijenjati dok se ne smiri situacija s koronavirusom, a onaj koga policija zatekne s ispravom kojoj je u ovom periodu istekao rok neće platiti kaznu. Prijedlog je to Ministarstva unutarnjih poslova koji bi uskoro trebao biti usvojen.

Odredbe će biti izuzeti profesionalni vozači, stranci koji trebaju regulirati boravak u RH te oni koji trebaju nove osobne kako bi mogli aktivirati uslugu e-građani.

Tehnički pregledi i registracije vozila nisu obustavljeni no provode se uz pojačane mjere opreza.

VIDEO Ovo su detalji novouvedenih mjera: Nema više druženja, od sada najviše petero ljudi smije biti zajedno na jednom mjestu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije