Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvđene tražbine vjerovnika
Povratak na članak

Osnivačica Fimi medije najviše potražuje

Prema presudi iz 2014. koja nije potvrđena Fimi media je državi trebala vratiti čak 11 milijuna kuna imovinske koristi ostvarene kaznenim djelom

Komentari 7

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
17:29 17.07.2018.

Bože naš dragi Hrvatski, sidji pa vidji, kako se u toru tvojeg navjernijeg stada proganjaju Tvoj izaslanik Mesija Ivo i njegovi suradnici, optuženi ni krivi ni dužni, za nekakvo kazneno muženje hrvatske državne rage, a od strane nama neprijateljskog USKOK-a.. Hrvatska državna raga je i stvorena, kako bi je vjerodomoljubni pripadnici Tvojeg stada (zaslužni osloboditelji i branitelji) mogli istu musti do mile volje, a ne izaslanici Nečastivog kako je to bilo za tamnice naroda. Nama su ovi tada i uzimali naše turističke devize, dok mi sada sa istima nemamo problema, jer sada iste transferiramo za plaćanje našeg masivnog državnog duga, koji nam je narastao skoro do samog Neba. Dio ovih naši zaslužni osloboditelji i branitelji transferiraju u švicarske banke, pripremajući se za pretvaranje Lijepe naše u Raj na zemlji švicarskog tipa, koji nam je obećao naš Otac nacije, Mesija Franjo. Gdje će samo biti kraj domicilnih dvonožnih papkara ne znaš ni Ti dobri naš Hrvatski Bogo, zar ne?

VL
Avatar gordi
gordi
05:23 18.07.2018.

pa zar ta lopina nije u zatvoru???

VL
OB
ObrenM
06:07 18.07.2018.

Ovo je normalno samo u Hrvatskoj,da se dokazani lopov zeli dodatno okoristiti od domovine koju je sa rukom na srcu bezocno pokrao.Nije ona jedina naprimjer veliki domoljub Djuro Gavrilovic itd.l

VL
MI
midea
06:19 18.07.2018.

Narode , samo gledaj i trpi , za drugo nisi sposoban . neka te gaze do mile volje, drugo niti ne zaslužuješ!

VL
KO
konoplja
08:17 18.07.2018.

Na ovakvim primjerima možemo vidjeti da smo država u rukama HDZ mafije, novaca nema nitko nije kriv a svi optuženici puni para, ništa čudno to je Hrvatska! Napraviti ćemo čuda u sportu ali sve to zasjeniti će pohlepa i primitivizam, na žalost to je Hrvatska po mjeri HDZ-a i ostalih političara. Uspjeli smo izgraditi društvo koje osuđuje svjedoke kriminala, njih se stigmatizira a od kriminalaca se prave heroji, totalno pogrešno i na žalost mi nemamo svijetlu budućnost narednih 50 godina, kada kod netko pokuša napraviti nešto za narod biti će zaustavljen nacionalizmom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.