Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU PREVARANATA
Povratak na članak

Osnivač popularne zagrebačke pizzerije: Čim me lihvari prevare, stavljam ključ u bravu!

Najavio je da ukoliko stvarno ispadne kriv stavlja ključ u bravu i kao mnogi Hrvati, bez razmišljanja, odlazi u drugu državu.

Komentari 60

Avatar dystopia
dystopia
09:41 30.05.2018.

Muka mi je bilo čitati ovaj užas.. Ne znaš tko je gori, kamatari ili državne institucije?

VL
ST
stefj
10:34 30.05.2018.

Taj propis da sami ne smijete odvesti karton na odlagalište ili neki drugi otpad je zapravo čisto pogodovanje jednoj poslovnoj niši. A znamo tko se u svim zemljama bavi otpadom... Što se tiče inspektora, to je očekivano ponašanje. Misle da su bogovi i nerjetko na poduzećima i obrtima liječe svoje komplekse i izživljavaju se. To vam je nešto u razini carinika (naročito onih sa zapadnog kolodvora).

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:46 30.05.2018.

Ali baš presmješno , u rangu da sa ukradenim autom opljackas banku tebe puste a optuze vlasnika auta .. Samo u Hrvatskoj a ovo sa radnim vremenom je još bolja stvar !! Tj presti sam se smijat ovo je ŽALOSNO

VL
IL
ilijan
10:32 30.05.2018.

Zašto si sklapo ugovor sa nekom tvrtkom kad ima Holding gradska čistoća za to...

VL
DY
dynasty1402
10:00 30.05.2018.

Iskreno, ja bas ne vjerujem u ovu priču. U toj fensi pizzeriji pojeo sam pizzu tri puta, prvi , zadnji i nikad vise....pizza u stvari tako, tako, no cijene astronomske..(od 80 kn na vise...!!!!) A i društvo koje tamo zalazi bas ne djeluje kao obiteljski ljudi već upravo ovako kako ih “gazda” opisuje....sto se moze lako vidjeti i po voznom parku ispred pizzerije....bojim se da se “gazda” upustio u igre sa svojim “gostima” pa mu se to razbilo o glavu....kako se kaže, sa kime si, takav si.....:-(.....ako sam u krivu sory....no takav sam utisak kao susjed koji svaki dan tamo prolazi, dobio....

VL
Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
10:45 30.05.2018.

Svi su za pravnu državu ali ne kad se njih dotikavle

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:35 30.05.2018.

Ne mogu vjerovati. Ovaj pizzapekar je nesposoban da zvace zvaku i istodobno da prdne i za to mu sada svi drugi krivi?????????? Nije se htjeo informirati u vezi otpada, neki ga (mozda) prevarili a kako mi zvuci mozda se i sam prevario. Hocemo li se sada svi inatiti prema javnim ustanovama? ako inspekcija ima mogucnost pozvati te na sastanak onda se taj sastanak mora odrzati. Bas bi ga volio vidjeti u inozemstvu da se ovako balkanski inati, za dva tjedna bi mu bilogdje zatvorili radnju pa bi plakao za Hrvatskom.

VL
NA
naslipo
10:11 30.05.2018.

Prvo kazniti pic majstora jer je 5 godina varao državu i nije adekvatno zbrinjavao otpad. Nek se ne pravi glup, dobro je znao da po zakonu mora taj otpad zbrinjavati a ne kao privatna osoba voziti taj otpad u reciklažno dvorište. Svi restorani to rade i moraju imati ugovor sa za to ovlaštenim firmama. Onda naći ove s kojima je nakon 5 godina varanja države napokon potpisao ugovor i njih kazniti jer taj otpad nisu adekvatno zbrinuli. Zakon je za sve isti. I mehaničari ne mogu staro ulje voziti u reciklažno dvorište nego moraju imati ugovor. Međutim ono u svemu ovome, što je najžalosnije, je odnos inspektora koji predstavlja ovu državu prema građanima. Cijela birokracija se ponaša kao da smo mi tu zbog njih, a ne oni zbog nas.

VL
VO
vorda400
09:43 30.05.2018.

Ček samo malo moja firma 20g ima ugovor sa firmom koja se bavi zbrinjavanjem otpada npr ulje, masti zauljena ambalaža i sl I sad glumac koji sebe naziva najboljim pizza majstorom se pravi pametan da u Hr ne postoji zakonn pogotovo za obrtnike i firme da jedan dio otpada iz njegovog biznisa nemože baciti u kantu za smeće i pravi se mutav 5g a znam sigurno da je upoznat sa tim zakonom kad je registrirao obrt Ništa stari odi u Njemačku pa ulje iz friteze baci u odvod i onda cendraj kako je žrtva prevaranata Zakoni postoje svi se pravimo glupi i to je to vani se svi vozimo po ograničenju,ne bacamo smeće uokolo i ne radimo sranja jer znamo da tamo nema milosti a ovdje banana država sve prolazi

VL
Avatar dobry
dobry
10:09 30.05.2018.

Zagrebačka svakodnevnica(i ne samo Zagrebačka) pod upravom nam dragoga mafio.za Bandića i kuma mu Vase. Ucjena, lihvarenje, reket, treniranje strogoće...i Purgeri se ovom tipu prodaju za Prvosvibanjski tanjur graha, koji im capo di tutti capi naplati 220000 puta skuplje tijekom mandata...

VL
DU
Deleted user
13:43 30.05.2018.

Sam ti zatvori i seli u njemacku pa tam plati nekom da iskipa tvoje smece na slucajno odabrano mjesto. Javi kad da te citamo u Bildu.

VL
Avatar yumamic
yumamic
11:23 30.05.2018.

Ovaj lik mora znati i sam pratiti propise, nezakonite radnje prijavljivati policiji, za ono što ne zna pitati knjigovođu, odvjetnika, komoru, a ne šurovati s "idi mi, dođi mi " igračima pa se čuditi kad krene nizbrdo.

VL
ZL
zlocinackaplatforma112
10:14 30.05.2018.

Bravo za becepnje hobocti, svojedobno ste pošprdno pisali o prvom hrvatskom ministru obrane kao pizza majstoru a sad nekog jebivjetra s lošim pizzama promovirate na portalu.

VL
BL
Blatina19
10:02 30.05.2018.

Odjedanput svi kenjaju kako odlaze. Ovoj predobro zaradjuje ovdje da bi otisao. Lakse je pricat gluposti nego rjesavati problem

VL
IB
iva.begovic
15:14 30.05.2018.

Poznat mi je slučaj jedne zagrebačke osnovne škole koja je svaki mjesec plaćala 2000 kuna za čišćenje ventilacijskog kanala od nape u školskoj kuhinji. Neka sumnjiva tvrtka uspjela je uvjerititajnika i ravnatelja da je to potrebno slijedom protupožarnih propisa. II to bez obzira što termički blok tj. napa u kuhinji uopće nisu u upotrebi tj u toj se Školi ne pripremaju topli obroci. Takve se stvari događaju iz više razloga, a jedan je svakako i nejasnoća naših propisa koji kao da su namjerno pisali na način da se mogu tumačiti na više načina. U ovom konketnom slučaju vlasnik pizzerije napravio pogriješio je onog trena kada se naivno dao uvjeriti i sklopio ugovor s tvrtkom čije reference nije provjerio. Puno bi mu pametnije bilo da je od Čistoće po zatražio, po potrebi, dodatne kontejnere i plaćao odvoz otpada po volumenu. Također bilo bi mu pametnije da je strpljiviji sa inspektorima jer od njih mogao saznati što doista treba, a što ne.

VL
A7
A7ibaba
10:42 30.05.2018.

Cuj izjave "Ne zelim se druziti s vama izvan radnog vremena". Pa kad se ne zelis druziti sa inspektorom izvan radnog vremena da rijesis SVOJ problem onda zatvori lokal i tutanj za Irsku. Cim sam procitao da su te nazvali likovi da ti oni rjesavaju smece odmah sam znao da su neki sitni lopovi,samo ovakvi likovi kao vlasnik ove picerije vjeruju u vilenjake.

VL
DU
Deleted user
21:47 30.05.2018.

Nisu državni službenici tu da strankama kažu što one sve moraju, ali i koja su im sve prava. A, ne. To koja su im prava, takav je stav, neka plate odvjetnika pa neka im on ostvari prava. Većina ne zna što znači biti u službi ; primjenjivati zakone ove države ali stranke uvijek upozoriti i na obveze i na sva prava. Valjda misle kak su dojmljivi, djeluju pametno i moćno ako prijete, ako su nepristojni, bahati..?

VL
TR
Trnjanec
10:42 30.05.2018.

Lik krši zakon (trebao je znati da ga krši; ja to znam, a nisam bogatun sa svojom picerijom), spetlja se s mafijom i onda kmeči zbog mafije?! Treba mu Porezna odvaliti kaznu k'o zidarsku, pa da se nauči nekim stvarima.

VL
ZA
zagabria1
14:09 30.05.2018.

Ne razumijem kako je lik uspijevao uspješno vidti piceriju kao je ovako naivan. Kod nas se ne može raditi posao ako si naivan jer lopine vrebaju na svakom koraku. Uzmi ili sotavi (tj odseli)

VL
BI
biserkablagus4
18:32 30.05.2018.

Kao prvo kad vas neko pozove preko telefona od ove bade spustite slusalicu nek vam napismeno dostave resenje ,kad vam dode u prodavnicu ili radnju prvo ga lektimirati iz kojeg poduzeca dolazi pa provjeriti , trece obavjestiti policiju ,cetvrto nazvatiti badica da dode da ispita za otpad vi niste krivi jer sve redovno placate a mafija samo sisa isisa tome treba stati na kraj obavjestiti Sabor i javnost jer prevaranta ima dovoljno da se sagradi jos jedan remetinac uzas od drzave i demokracije gde se narod vara

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.