Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Indiji

Osmorica manijaka i pljačkaša silovala 70-godišnju opaticu

opatica
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL/Ilustracija
1/3
14.03.2015.
u 23:45

Nesretna opatica pokušala je spriječiti pljačku. Hospitalizirana je u teškom stanju

Skupina manijaka silovala je danas u Indiji 70-godišnju opaticu. Opatica je pokušala spriječiti pljačku kršćanske misionarske škole Krista i Marije u indijskoj državi Zapadnom Bengalu. U silovanju je sudjelovalo osam pljačkaša, a nesretna opatica hospitalizirana je u teškom stanju, kazao je jedan policajac.

Agencija AP podsjeća da je ovo posljednji u nizu seksualnih napada u Indiji, koji su sve češći posljednjih godina. Drugi kažu da se intenzitet nije povećao, već se danas zbog tehnologije za njih lakše dozna.

>>Sto žena prijavilo se za studiju o spavanju. Drogirao ih pa silovao!

>>Zatočili maloljetnu trudnicu pa je silovali i tjerali na rad

Komentara 2

DU
Deleted user
07:36 15.03.2015.

Opatica je poglavarica ženskoga benediktinskog samostana u rangu opatije. Poglavar takva muškoga benediktinskog samostana naziva se opat. Ženska osoba koja vodi opatiju sigurno nije misionarka u Indiji. Dakle, riječ je o redovnici nekoga drugog reda, a ne o opatici. Akoo Večernjak o nečemu izvještava, onda bi to trebao raditi koliko-toliko profesionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije