Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strateška pobjeda Zelenskog
Povratak na članak

Oslobođenje Zmijskog otoka diže moral Ukrajini

Otok u Crnom moru strateški je važan zbog pristupa luci Odesa, ključ je prijevoza ukrajinskih žitarica

Komentari 5

Avatar Van_Helsing
Van_Helsing
10:20 01.07.2022.

Ha,ha,ha... dobra fora. Kad Ukrajinci zbrisu iz Lisichanska i izgube cijeli grad od 100.00 stanovnika, onda je to "takticko povlachenje" a kad Rusi povuku 20 vojnika sa te hridine u Crnom moru (koja ne znam da li ima 1 km2 i nemas se gdje sklonit) onda je to "takticka pobjeda". Ukri nikako da shvate da Zmijski otok i dalje ostaje pod kontrolom Rusije jer svuda oko njega je Crnomorska flota. Slave kao da su ga vojno preoteli od Rusa a nisu. Hajde nek iskrcaju svoj garnizon na njega pa cete vidjeti kako ce se provesti (probali su vec vise puta pa znaju kako su prosli). Otok je u dometu obalskog topnistva a nemas se gdje zakloniti na njemu kad ga tuces topovima. Razumna odluka ruskog vojnog vrha. Morske rute i dalje ostaju pod kontrolom Rusije a prijetnja Rusima ce nestati kad zavrse operacije u Donbasu a Rusi krenu preko Mikolajevo prema Odesi. Suplja prica o nekakvoj "pobjedi". Rusi ih inferiornim snagama vec 4 mjeseca mlate kao cekicem.

VL
Avatar Behemot
Behemot
13:21 01.07.2022.

Ako nisu i zauzeli onda je to ničija zemlja ..

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:16 01.07.2022.

To je bila specijalna operacija evakuacije poslednjih orka sa otoka. Dosadio im Harpoon

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.