Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMJENA UKRAJINE I RUSIJE
Povratak na članak

Oslobađanje zatvorenika iznenadilo njihove obitelji: 'Bila sam u šoku pa rekla: Kako da znam da si to ti?'

Dvojica muškaraca iz Alabama nestala su dok su se borila zajedno s ukrajinskim snagama sjeverno od Harkiva 9. lipnja

Komentari 6

DU
Deleted user
15:32 22.09.2022.

A nas podbuli premijer,veli da je on cjelo vrjeme u kontaktu s Prebegom,i da je on oslobodio tog teroristu,a niko ni je znao da su oslobodjeni,niti gdje su se nalazili u cuzi,ali fala Rusima,stoga ne ubise,i nedaju povda zapadnim diletantima,za spekulacije,kao su Rusi ubice,fala Putinu na tako lijepoj gesti.

VL
Avatar Idler
Idler
15:29 22.09.2022.

...iz Alabama ??? Lepi naša horvaTska Jazik mi pričala tebi te !

VL
DU
Deleted user
17:44 22.09.2022.

Umjesto afirmativnog pisanja o razmjeni zarobljenika (što je, na neki način i dijalog, barem početak i barem preko nekoliko posrednika) amero anglosaksonski i EU ropski mediji težište bacaju na Medvedčuka i još neke loše aluzije! Umjesto zahvaljivanja (dragoj Gospi i izmoljavanja krunice, i to nekoliko puta, poput nas u Domovinskom) na slobodi gospodina Prebega, naš premijer i dalje gura svoju naučenu mantru i zahvaljuje Arapima?! Svašta. Posebno je stravično je kad Zelenski, ne samo nediplomatski već i duboko nehumano, izjavi kako je dobio 200 heroja za 55 ništarija.

VL
FU
Fusnota
13:45 22.09.2022.

Nadam se da je to početak pregovora i ubrzo smirivanja stanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.