Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKOK NAJAVLJUJE ŽALBU
Povratak na članak

Osječkim "dijagnostičarima" kazne manje za 9 godina i dva mjeseca

- U oslobađajućem dijelu presude nije bilo moguće dokazati da su optuženi ta kaznena djela počinili te smatramo da u osuđujućem dijelu svrha kažnjavanja može biti postignuta i ovim kaznama - objasnio je sudac.

Komentari 3

PO
pozitivnomisljenje
14:40 15.01.2010.

mora vratit najvise, 4400 eura, a gdje su ostali miliuni??? Hrvatska ide\" dalje,\" egal sa kojim predsjednikom na celu!!!!!

VL
MA
marsa55
15:46 15.01.2010.

pljuska svima onima koji su u posljednje vrijeme počeli vjerovati da je Hrvatska pravna država.

VL
MM
Mladen Miletić
17:21 15.01.2010.

marsa 55, kakova pljuska kojima? tko je tako naivan glup da vjerije da je Hrvatska postala pravna Balkanska država ! Naravno da nešto moraju malo odglumiti i objaviti za EU i to je sve... Osim toga gdje je problem .lem . Heroj iz Osjeka 100% slobodan i gradi vilu a ove bi Hrvate utopio u čaši vode jel su lječnici ? Pametno !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.