Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNA DRAŽBA

Osječka carina prodaje 460 litara rakije sa 45 % alkohola

rakija
Foto: Carina
1/2
12.12.2014.
u 19:16

Dražba je otvorena za nadmetanje pravnim osobama, ugostiteljima i trgovcima te se prodaje skupno

Gotovo 460 litara rakije sa 45 % alkohola osječka je carina odlučila prodati na javnoj dražbi koja će se održati idućeg petka u prostorijama carinarnice. Rakija je pakirana u 657 boca po 0,7 litara, a početna cijena boce rakije je 40 kuna bez PDV-a. U ponudi je Gružanska zlatna nit te Zlatiborsko zvono, a za obje vrste rakije kupac će morati izdvojiti 26.280 kuna.

Dražba je otvorena za nadmetanje pravnim osobama, ugostiteljima i trgovcima te se prodaje skupno. Proizvode mogu razgledati 19. prosinca od 9-11 sati, a zainteresirani za dražbu potom moraju uplatiti 10 posto od prodajne cijene rakije za koju će nadmetanje početi istoga dana u podne. Trošarina je obračunata u cijenu, ali kupac će dodatno morati platiti markice Ministarstva financija za obilježavanje alkoholnih pića.

>> Carina prodaje Mercedesov terenac za 417.099 kuna

>> Splitska carina prodaje jahtu Željka Mitrovića za 18,5 milijuna kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije