Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teturao cestom

Osječanin vozio bicikl sa 4,17 promila alkohola u krvi

bicikl
Arhivska fotografija
07.09.2012.
u 11:53

Muškarac (60) pijan je teturao cestom u četvrtak oko 17 sati. Ovo mu je do sada prvi evidentirani prometni prekršaj

S čak 4,17 promila alkohola u krvi vozio je svoj bicikl 60-godišnji Osječanin kojeg je policija zatekla u Dunavskoj ulici. Da tetura cestom, uočili su u četvrtak u 17 sati.

– Biciklist je isključen iz prometa, a ovo mu je dosad prvi evidentirani prometni prekršaj – izvijestila je Ivana Delaš, glasnogovornica PU osječko-baranjske. 

Dan prije, policija je u Belišću zatekla 44-godišnjeg biciklistu koji je bio "podgrijan" sa 2,61 promila. Pijanog su ga u vožnji uhvatili već 12 puta, a ukupno ima 38 prometnih prekršaja.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stipo Li
Stipo Li
12:32 07.09.2012.

Jesu mu naplatili kaznu na licu mjesta....ili su mu oduzeli biciklo dok nije donio novce!????

FB
frida.black
12:36 07.09.2012.

Ma nije to ništ! Ovaj je za našeg Vitkovića mala beba! On je sa zavidnih 4,47 promila upravljal cijelom prehrambenom kompanijom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije