Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U teškom stanju

Osječanin (28) se polio benzinom i zapalio

hitna pomoć
Foto: ilustracija
1/2
13.05.2016.
u 15:25

Alarmirani su odmah vatrogasci, no obitelj je uspjela ugasiti vatru do njihova dolaska pa se nije proširila po kući

Muškarac, 28-godišnjak, polio se benzinom, neslužbeno doznajemo, i zapalio u svom domu u osječkom prigradskom naselju Višnjevac u petak oko 9 sati. U kući je u tom trenutku bila i njegova majka.

Alarmirani su odmah vatrogasci, no obitelj je uspjela ugasiti vatru do njihova dolaska pa se nije proširila po kući. Hitna pomoć prevezla je ozlijeđenog mladića u KBC Osijek, a u kritičnom je stanju zbog teških opeklina.

O razlozima nemilog događaja susjedi ne žele ni nagađati, o mladiću i obitelji govore sve najbolje, a policija ne želi iznositi nikakve informacije jer je riječ o pokušaju suicida.

>> Silovao djevojku prijeteći joj da će je ubiti

Ključne riječi

Komentara 9

TE
texas
17:15 13.05.2016.

nije to dobro,mlad život a tko zna što ga snašlo,uvjek ima riješenja,to morate ZNATI!!!

DU
Deleted user
17:25 13.05.2016.

Strasno! Nase je drustvo kompletno bolesno. Krivi uzori nametnuti od strane medija, teska ekonomska situacija za veliku vecinu gradana, sebicnost i niske strasti kod ljudi, stanje beznada... Treba imati nade i vjerovati u cudo, ali iskreno to je jako tesko. Zelim mu oporavak i novi pocetak.

ZA
zahira45
13:51 14.05.2016.

Ma i meni dodje da prošetam do trga i učinim isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije