Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Silovao djevojku prijeteći joj da će je ubiti

silovanje
Foto: Davor Javorović/Pixsell
11.05.2016.
u 10:15

Predloženo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela

Zbog silovanja 22-godišnje djevojke, podignuta je optužnica protiv 28-godišnjaka. Zvjerstvo se zbilo u Osijeku, 17. siječnja u ranim jutarnjim satima. Kako neslužbeno doznajemo, mladić je nesretnu djevojku presreo ispred jednog noćnog kluba i, prijeteći da će ju ubiti, ugurao ju je u svoj automobil i potom silovao. 

Nisu se, doznajemo, poznavali otprije. Odvjetništvo je samo kratko izvijestilo kako se počinitelj poslužio "uporabom fizičke sile i prijetnjom smrću". Zbog opasnosti od ponavljanja nedjela, zatraženo je produljenje istražnog zatvora.

Podsjeća to na stravični slučaj iz siječnja 2010., kada je tada 20-godišnji mladić iz Antunovca silovao i brutalno pretukao svoju vršnjakinju koju je u noći presreo kod podvožnjaka na Vinkovačkoj ulici u Osijeku. Opirala se pa ju je izudarao šakama po glavi, a od daljnjeg iživljavanja djevojku je spriječila grupa mladića koja je slučajno naišla. Isti je mladić desetak dana ranije, na Badnjak 2009., presreo 26-godišnju djevojku, vukao ju je ulicom, no kada ju je pritisnuo uza zid kuće, uspjela se othrvati i uzbuniti obližnje stanare. 

>> Odbačena optužba protiv Alžirca za seksualni napad u Kölnu

>> Zavezali ga u autu i tjerali da prizna silovanje prije 27 godina

Komentara 6

Avatar babas
babas
00:30 11.05.2016.

Opet štite manijaka!

DU
Deleted user
23:21 10.05.2016.

ime i prezime napadača? tako da se zna ko je gnjida

SC
schwertransport
16:19 11.05.2016.

A sta da joj tepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije