Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi udar

Osječanima od 1. ožujka kruh skuplji i do 100 posto

\'Slavonija_17.04.2009. Pozega_Pecenje kruha u Pozezanki...pozezanka kruh\'
Duško Mirković/PIXSELL
16.02.2011.
u 14:03

Štruca bijelog kruha prodavala se od tri do sedam kuna, a uskoro će stajati osam kuna, cijena polubijelog kruha bit će od 6 do 7,5 kuna

Nakon Baranjaca čiji su pekari 1. veljače podigli cijenu kruha za jednu kunu, skuplje će pekarske proizvode od 1. ožujka jesti i Osječani. Naime, prema odluci Sekcije pekara u Udruženju obrtnika Osijek, cijena bijelog kruha od 600 i 700 grama iznosit će od 7,5 do 8 kuna, a polubijelog od 6 do 7,5 kuna.

– Jednostavno smo prisiljeni korigirati cijenu proizvoda jer su svi ulazni parametri poskupjeli. Kilogram brašna bio je 1,40 kuna, a sad je tri i više kuna. Poskupjeli su plin, gorivo, struja – objasnio je razloge korigiranja cijena predsjednik Sekcije Branko Čičak.

Zbog šarenila cijena koje su vladale na osječkom tržištu, štruca bijelog kruha prodavala se od tri do sedam kuna, a neki će pekari cijenu proizvoda podići i za 100 posto.

Komentara 9

VA
vatra
16:47 16.02.2011.

idemo dalje ....... u 3 pm

Avatar ivek
ivek
17:18 16.02.2011.

kruh je posta luksuz za sirotinju... triba povisit place plliticarima, jos nisam vidia politicara mrsavog...

BA
Bandit
16:03 16.02.2011.

Da su ljudi imalo pametni,trebali bi bojkotirati pekare koje podignu m cjenu pa bi vidjeli dokle bi oni opstali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije